Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Mladá a dynamická firma potrebuje pre svojich zamestnancov špičkové a výkonné zariadenie, na ktoré sa môžu kedykoľvek spoľahnúť. Presne takýmto zariadením je Lenovo ThinkBook – stelesnenie pracovného počítača, ktorý spája radosť z práce a životný štýl.

Popredné miesto v dizajne

Najmä mileniáli dnes dbajú na dizajn a značku svojho zariadenia oveľa viac ako kedysi. Od zariadenia požadujú, aby bolo dostatočne výkonné a štýlové. Chcú ho preto používať počas celého dňa bez ohľadu na to, či ho okrem kancelárie využívajú aj na poobedných aktivitách, od tréningu až po pozeranie obľúbených seriálov. Skĺbenie multimediálneho a pracovného notebooku nie je vôbec jednoduché, darí sa to však novinke od spoločnosti Lenovo – ThinkBooku. Predstavte si výkon a odolnosť ThinkPadu s elegantným dizajnom štýlovej rady Yoga. Lenovo ThinkBook je tak zakladateľom novej triedy notebookov, s ktorou sa určite radi pochválite tak ako stand-up komik Ján Gordulič v obľúbenej kaviarni.

Moderný hardvér pre bezproblémový chod

Už po zapnutí ThinkBooku si okamžite uvedomíte, koľko spoločného má s dospelejšími ThinkPadmi. Bleskové spustenie Windows, prihlásenie prostredníctvom odtlačku prsta, svižný multitasking, podsvietená klávesnica so správnym odporom a klávesovým zdvihom. To však nie je všetko. Dlhá, 11 – hodinová výdrž na batériu zabezpečí fungovanie počas celého dňa a systém rýchleho nabíjania dobije už po hodine batériu na 80%. Vnútro ThinkBooku sa môže pochváliť silným hardvérom, ktorý bude z radosťou „hltať“ všetky prezentácie a tabuľky v ceste. Možno si tak dopriať najnovšiu 8. generáciu procesorov Intel Core i7, až 16 GB RAM a až 512 GB rýchle SSD úložisko. Lenovo ThinkBook sa tak nestratí v žiadnej pracovnej situácii.

Niečo extra navyše?

Bez prídavkov ani na krok! Presne toho sa drží aj nový ThinkBook, ktorý prináša extra výbavu v podobe multimédií, vďaka čomu si ho obľúbi úplne každý. 13-palcový FHD displej tak prichádza s technológiou Dolby Vision HDR pre bohaté a ultrajasné vizuálne zážitky. Pozadu nemôže zaostať ani audio, ktoré vás ohúri prostredníctvom reproduktorov Harman a podporou štandardu Dolby Audio. V rámci bezpečnosti mu ThinkPad gény pridelili aj skvelú ochranu v podobe vylepšení, akými sú jednostupňová autentifikácia a zapnutie pomocou dotykového snímača odtlačkov prstov. Nechýbajú tiež diskrétny modul TPM 2.0 pre zabezpečenie systému Windows 10, šifrovanie používateľských údajov a taktiež kryt webkamery ThinkShutter ™ pre ochranu súkromia. Ako extra bonus určite treba spomenúť aj 11 hodín výdrže na batériu, ktorú je možné dobiť pomocou funkcie rýchle nabíjanie.

Značky: