Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Lenovo predstavila na Mobile World Congress 2017 nový rad tabletov Tab 4, ktoré sú nádherne navrhnuté, výkonné a jedinečné pre každého člena domácnosti.

Lenovo Tab 4 stavia na úspešných základoch tejto série – prináša skvelú hodnotu – a robí ich ešte lepšími. Modely Lenovo Tab 4 8 a Lenovo Tab 4 10 prichádzajú v elegantných puzdrách a prinášajú špičkové multimediálne prvky, ako sú duálne reproduktory a ozvučenie Dolby Atmos. Dolby Atmos mení zážitky z mobilnej zábavy prostredníctvom slúchadiel a zabudovaných reproduktorov s ozvučením, ktoré vás úplne pohltí.

Po prvýkrát predstavujeme nový rad prvotriednych zariadení – Lenovo Tab 4 8 Plus a Lenovo Tab 4 10 Plus, ktoré sa môžu pýšiť príťažlivým dizajnom so zdvojeným sklom, Full HD displejom a výkonným procesorom. Lenovo však posúva tieto tablety ešte o krok ďalej – ponúka voliteľné „balíčky“ príslušenstva, aby premenili zariadenie pre špecifické použitie a ponúkli ešte väčší zážitok z používania, a to vďaka integrácii „detského účtu“ do Detského balíčka a produktívneho rozhrania do balíčka Produktivity.

Lenovo Tab 4 ponúka integrovanú všestrannosť: pri dlhých únavných cestách a diaľkových letoch zabaví deti alebo s ním môžete sledovať maratóny seriálov, keďže prináša až 12 hodinovú výdrž batérie. Všetky tablety radu Lenovo Tab 4 fungujú na systéme Android OS 7.0. Sú ako stvorené na zdieľanie medzi členmi rodiny alebo spolubývajúcimi. Ich režim pre viacerých užívateľov umožňuje rodičom, tínedžerom aj mladším deťom, aby z tabletu Lenovo Tab 4 urobili svoje primárne prenosné zariadenie na domáce použitie. Každý jeden užívateľ má taktiež možnosť si svoj tablet ešte viac prispôsobiť svojim potrebám, a to vďaka detskému a produktívnemu balíku.

Lenovo  Tab 4 8 a 10: Rodinný tablet pre každého člena rodiny

Tablety Lenovo Tab 4 8 a Lenovo Tab 4 10 ponúkajú HD displej a silný výkon štvorjadrového procesoru Snapdragon, spojeného s 2GB kapacitou RAM. Tieto tablety prinášajú pôsobivé multimediálne možnosti ako napr. predné duálne stereo reproduktory s ozvučením Dolby Atmos. Viacerí užívatelia si môžu otvoriť svoj vlastný účet a udržiavať si na tablete svoj vlastný a podľa seba prispôsobený priestor, doladiť si nastavenia a tapetu a vstupovať na svoje účty na sieťach Facebook či Instagram.

Lenovo Tab 4 8 Plus a 10 Plus: Tablet s pokrokovým dizajnom

Tablety Lenovo Tab 4 8 Plus a Lenovo Tab 4 10 Plus s pokrokovým dizajnom disponujú dvojitým sklom, ktoré ich chráni na prednej aj zadnej strane a ponúkajú ultra tenký a ľahký profil s hrúbkou medzi 7,15mm a 8,4mm. Ich elegantné puzdrá na svojom povrchu poskytujú odrazy podobné polárnej žiare, a to pri každej zmene zorného uhla.

Tablety Lenovo Tab 4 8 Plus a Lenovo Tab 4 10 Plus poskytujú aj náročným užívateľom extra silu, a to 64-bitovým osemjadrovým 2.0 GHz procesorom, až 4GB RAM a 32GB úložiskom**. Tieto zariadenia sú pripravené pre tých, ktorí chcú fungovať bez káblov, ponúkajú im duálne reproduktory a dokonalé ozvučenie Dolby Atmos pre kinematografické sledovanie obsahu na úžasnom FHD IPS displeji. Rýchle prihlásenie odtlačkom prsta poskytuje jednoduchú bezpečnosť pre viacerých užívateľov v jednej domácnosti. USB typu C a možnosť rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0 sa postará o bleskurýchle nabíjanie.

Voliteľné prídavné balíky: Detský a balík Produktivity

Detský balík

Svoj tablet Lenovo Tab 4 môžete premeniť na dokonalý detský tablet použitím balíka detského príslušenstva a špeciálnej detskej zóny, ktorá obsahuje integrovaný detský obsah, bezpečnostné nástroje a rodičovskú kontrolu na vysokej úrovni. Detský balík obsahuje odolný tlmič nárazov, filter modrého svetla a pár farebných 3M nálepiek.

Špeciálny detský účet tabletu Lenovo Tab 4 prináša svieži a zabezpečený obsah pre deti. Rodičovské ovládače ponúkajú aj nástroj sledovania prestávok, ako aj rozhranie na správu obsahu, aby ste mohli monitorovať všetko, čo vaše deti pozerajú.

Preverený a povolený obsah vlastnoručne vyberá KIDOZ, detskú platformu objavovania obsahu, ktorá pre deti selektuje najlepší, najbezpečnejší a najvzrušujúcejší obsah pre deti. Tím KIDOZ je zložený z pedagógov a odborníkov v oblasti obsahu pre deti, ktorí vyberajú tie najlepšie hry, webové stránky a videá, na základe záujmov a vhodnosti pre deti, aby sa k nim dostal len vhodný a relevantný obsah.

Balík Produktivity

Pre potreby rodičov či tínedžerov sa môžu Lenovo Tab 4 10 a Lenovo Tab 4 10 Plus premeniť na zariadenie 2-v-1 so systémom Android, a to pridaním voliteľného balíka Produktivity – Bluetooth klávesnice, ktorá slúži aj ako ochranný obal a stojan. Spolu so zabudovaným pracovným rozhraním ponúkne hlavný ovládací panel, okamžité prepínanie medzi aplikáciami, podporu viacerých pracovných okien a optimalizáciu pre operácie s myšou aj klávesnicou.

Ceny a dostupnosť

Všetky verzie radu Lenovo Tab 4 budú k dispozícii v bielej a čiernej farbe. Ceny  modelov Tab 4 8 a Tab 4 10 budú od 159 EUR a 179 EUR s DPH. Model Tab 4 8 Plus bude v predaji od 259 EUR s DPH a Tab 4 10 Plus bude stáť od 299 EUR u autorizovaných predajcov značky Lenovo v máji tohto roku.

Značky: