Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Lenovo včera oznámila, že na trh uvedie dve nové verzie svojich vlajkových aplikácií – Lenovo Companion a Lenovo Settings.  Obe tieto aplikácie vyvinuté spoločnosťou Lenovo budú štandardné pre Lenovo počítače s predinštalovaným systémom Windows 10. Tieto dve aplikácie majú spolu viac ako 10 miliónov používateľov na celom svete.

Aplikácia Lenovo Settings 3.0 je “smart”  zariadenie, fungujúce ako centrálny ovládač, ktorý na jednom mieste spája všetky najpoužívanejšie funkcie hardvéru, vďaka čomu užívatelia jednoducho upravia a zmenia to, ako sa ich počítač alebo tablet správa. Medzi svojimi najnovšími funkciami aplikácia Settings ponúka jedinečnú časť “Smart Settings”, ktorá využíva zabudované senzory zariadenia, ktoré sú schopné predpovedať, upraviť a zmeniť nastavenia zariadenia, aby užívateľovi čo najlepšie vyhovovali – a to automaticky. Aplikácia Settings taktiež prináša robustnú sekciu “Power”, ktorá ponúka jedinečnú Lenovo možnosť prispôsobenia režimov, ako napr. “Battery Stretch Mode” a “Charge Mode”, s ktorými užívatelia môžu využiť „supernabíjanie“ a ovládať dobíjanie svojej batérie.

Lenovo Companion 3.0 predstavuje nové elegantné rozhranie a robustný nástroj optimalizácie. S novou optimalizovanou funkciou počítače fungujú pri najvyššom výkone: dá sa spustiť kedykoľvek a urobiť  celkovú kontrolu a nahlásiť konkrétne kroky, ktoré môžu uvoľniť miesto a zrýchliť zariadenie užívateľa. Companion aplikácia následne vykoná kroky, ktoré má užívateľ úplne pod svojou kontrolou.

Companion tiež poskytuje exkluzívny Lenovo obsah, ktorý užívateľom pomôže vyťažiť z ich počítačov čo najviac. Odborníci spoločnosti Lenovo píšu články typu „ako na to“, prinášajú tipy a triky ako aj ďalšie novinky, aby užívatelia mali tie najnovšie informácie o svojich počítačoch. Aplikácia tiež užívateľom prináša personalizovaný prístup k aktualizáciám zariadenia, informáciám o záruke, vedomostnú základňu, užívateľské príručky, diskusné fóra a aj voliteľné príslušenstvo, ktoré ich konkrétne zariadenie dopĺňajú.

Okrem toho, Lenovo denne spracováva obsah venujúci sa mnohým témam od najlepších webových vydavateľov, takže užívatelia môžu ľahko dostávať aktuálne informácie o najnovších novinkách z odvetvia, trendoch a inováciách.

“V dnešnom digitálnom svete užívatelia chcú prispôsobený, personalizovaný zážitok, “ uviedol Mark Cohen, viceprezident spoločnosti Ecosystems and Cloud Services. „S novými Lenovo nástrojmi Companion 3.0 a Settings 3.0 majú možnosť dostať za svoje peniaze čo najviac, vrátane prístupu k informáciám o ich počítači, môžu si ho prispôsobiť podľa svojich osobných preferencií a udržiavať ho v tej najlepšej kondícii po celú dobu životného cyklu zariadenia.” 

Značky: