Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Blesková letná akcia: Európske hlavné mestá s FlixBusom už od 4,99 EUR. Až 85% zľava na lístky do Mníchova, Berlína, Salzburgu, Viedne, Budapešti alebo Prahy. V predaji dnes od 12:00 do zajtrajšie polnoci; pre rezervačné obdobie 24. 6. – 11. 7. 2019. Nové spojenie do Budapešti, Katovíc a Poznane zo stredného Slovenska od 19. júna

Cenovo sprístupniť cestovanie do európskych hlavných miest a obľúbených turistických destinácií chce slovenským cestovateľom poskytovateľ autobusovej dopravy FlixBus. Ponuka cestovných lístkov za 4,99 EUR začína platiť dnes od 12:00 a potrvá do zajtrajšie polnoci alebo do vypredania dostupnej kapacity, ktorá je na každom spoji obmedzená. S až 85% zľavou tak môžete zakúpiť lístky do destinácií ako Mníchov, Berlín, Budapešť, Praha, Viedeň alebo Salzburg.

Akčné lístky FlixBusu sú dostupné na webových stránkach alebo v mobilnej aplikácii dopravcu, ponuka je však obmedzená na každom spoji. Platí iba pre vybrané zahraničné destinácie na konkrétnych trasách a pre cesty v termíne 24. 6. až 11. 7. 2019. Jednoducho a hlavne cenovo výhodne si tak môžete naplánovať letný eurovíkend v historických centrách ako Berlín, Budapešť, Praha, Mníchov alebo Salzburg.

„S prichádzajúcim letom má už veľa ľudí naplánovanú veľkú letnú dovolenku, väčšinou v prímorských alebo horských destináciach. Našou bleskovou cenovou akciou chceme cestovateľom pripomenúť, že za kultúrou môžu v Európe vyraziť aj na víkend. Skvele si oddýchnu, zažijú niečo nové a nebude ich to stáť majetok,“ uvádza hovorkyňa spoločnosti FlixBus Martina Čmielová.

Tridsať rokov po páde Berlínskeho múru

Berlín ako jedna z akčných destinácií k letnej návšteve priamo nabáda. Významné kozmopolitné mesto s bohatou históriou tento rok oslavuje 30 rokov od pádu Berlínskeho múru. Hlavné oslavy sa síce uskutočnia až na jeseň od 4. do 10. novembra, kedy sa mesto premení na jeden veľký open-air festival a nenapodobiteľnú výstavu pod šírym nebom, zaujímavé kultúrne podujatia sa však konajú po celý rok.

Berlínske múzeá majú najmä v letnom období zvláštne čaro. Sú tu také, ktoré nájdete v hustej prírode, na brehu vody alebo iné, ktoré vás nechajú vychutnať si nádherný výhľad do múzejných záhrad. Vzhľadom na to, že miestni obyvatelia mestá v období letných prázdnin opúšťajú, veľa múzeí ponúka špeciálny letný program alebo prázdninové ceny.

Nové spojenie FlixBusom do Budapešti, Katovíc aj Poznane

Okrem ponuky akčných cestovných lístkov do Budapešti FlixBus navyšuje počet spojov na frekventovaných trasách medzi Slovenskom a maďarskou metropolou. Od zajtrajška 19. júna pridáva každodenné priame spojenie medzi poľskou Poznaňou a maďarskou Budapešťou, spájajúce tiež Žilinu, Banskú Bystricu a Zvolen. Cestujúci sa tak častejšie priamo dostanú nielen do jednotlivých slovenských miest, novo sa im otvorí tiež cesta do Vroclavi a Poznane.

„Na trase medzi Poľskom a Maďarskom cez Slovensko sme nové spoje pridávali už v apríli. Jedná sa o každodenné nočné spojenie do Gdansku a Gdyne so zastávkou v Katoviciach,“ dodáva Čmielová.
Autobusy FlixBus zákazníkom ponukajú vysoký komfort cestovania so všetkým, čo je pre pohodlnú cestu nutné – nabíjacími zásuvkami, extra miestom na nohy, dostatočným batožinovým priestorom a kvalitným Wi-Fi pripojením.

 

Značky: