Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Obchod Huawei AppGallery, tretia najväčšia globálna platforma pre mobilné aplikácie, je prvou voľbou pre všetkých používateľov smartfónov Huawei.

Okrem iného obsahuje aj veľké množstvo aplikácií pre pohodlné online nakupovanie. Ak hľadáte outfit na festival či dovolenku, alebo ste na love vysnívaných módnych kúskov vo výpredaji, prinášame niekoľko tipov na užitočné aplikácie z AppGallery, ktoré sa oplatí stiahnuť. Hľadanie toho vysnívaného outfitu nebolo nikdy jednoduchšie.

Móda, ktorá predbehla svoju dobu: ZARA

Ako známa globálna módna značka sa ZARA najprv etablovala v priemysle fast fashion (tzv. “rýchlej” módy) tým, že sa dokázala prispôsobiť najnovším módnym trendom. Značka dokázala zostať na čele, najmä pokiaľ ide o populárne módne trendy medzi mladými – pýši sa stratégiou spoluvytvárania zákazníkov so zameraním na výskum. A lákadlom je aj množstvo častých výpredajov, v ktorých si štýlové kúsky môžete uchmatnúť za skutočne výhodné ceny.

Keď sa móda stane životným štýlom: H&M

H&M  je aktuálne jeden z najväčších svetových predajcov. Značka svojou stratégiou prezentuje nielen oblečenie, ktoré nosíte, ale aj životný štýl, ktorý vediete. Ponúka široký sortiment oblečenia, doplnkov, kozmetických výrobkov a dokonca aj domácich dekorácií a jej cieľom vniesť nádych módy H&M do každého aspektu každodenného života zákazníkov, pričom jej záleží aj na udržateľnosti.

Aplikácia H&M prichádza s užívateľsky prívetivým rozhraním s množstvom funkcií. Môžete si v nej prezerať ich najnovšie kolekcie, prezerať si detaily a obrázky produktov a pridávať svoje obľúbené položky do nákupného košíka. Môžete si tiež vytvárať prispôsobené zoznamy želaní a dostávať upozornenia na najnovšie kúsky a špeciálne ponuky.

Štýl na každú príležitosť: ASOS

As Seen On Screen, známejšie ako ASOS, ponúka rozmanitú kolekciu oblečenia od rôznych značiek, vrátane vlastnej dizajnovej značky. Platforma ponúka rôzne štýly, od neformálneho až po formálne oblečenie, a zahŕňa širokú škálu veľkostí od drobnej až po veľké veľkosti. ASOS je tiež oficiálnym predajcom špičkových značiek ako Nike, Calvin Klein, The North Face a ďalšie.

Cenovo dostupné módne kúsky: BonPrix

Nemecký predajca módy BonPrix, známy svojimi cenovo dostupnými možnosťami oblečenia a širokou škálou veľkostí, ponúka široký sortiment oblečenia a doplnkov pre mužov, ženy a deti.

Aplikácia BonPrix poskytuje pohodlný spôsob prehliadania a nakupovania oblečenia pre celú rodinu. Prostredníctvom užívateľsky prívetivého rozhrania môžete preskúmať rôzne kategórie oblečenia od tričiek, topov, šiat, vrchného oblečenia až po nohavice, topánky, či klobúky. Vo svojom účte si navyše môžete uložiť osobné preferencie a zostať informovaní o novinkách, výpredajoch a exkluzívnych zľavách.

Móda akoby šitá na mieru: ABOUT YOU

S viac ako 39 miliónmi stiahnutí aplikácií v AppGallery sa ABOUT YOU snaží poskytnúť zákazníkom personalizovaný zážitok z nakupovania. Aplikácia vytvára odporúčania, ktoré vyhovujú konkrétnym používateľom, vytvorením profilov, ktoré označujú preferencie osobného štýlu, veľkosti a obľúbené značky. ABOUT YOU ponúka aj sekciu „Inšpirácia“, ktorá ponúka jedinečné odporúčania na nové štýly a kombinácie oblečenia.

Až 500 svetových značiek pre každého: Answear

Answear je lifestylový obchod s oblečením, obuvou a doplnkami prispôsobenými vašim potrebám. Preferujete vintage štýl alebo modernú módu? Ste fanúšikom streetwearu a značkových tenisiek?Alebo chcete objavovať nové trendy, štýly a možnosti? Answear ponúka vybrané produkty od viac ako 500 svetových značiek.

Pri nákupe myslite na rozlíšenie a podanie farieb na displeji

Niektoré telefóny môžu mierne skresľovať farby oblečenia alebo sa nemusia dobre zobraziť na malom displeji. Pre ešte pohodlnejšie nakupovanie je skvelou voľbou nový smartfón od Huawei – nova 11 s extrémne úzkymi rámčekmi, ktoré umožňujú dosiahnuť pomer obrazovky k telu 93,4 %. O dokonalý vizuálny zážitok sa postará 6,7″ OLED displej s rozlíšením FHD+. Vďaka obnovovacej frekvencii 120 Hz si môžete vychutnať plynulý, ostrý a nerozmazaný obraz, nech už nakupujete kdekoľvek.

Vďaka širokej škále módnych aplikácií v AppGallery nájdete tie najkrajšie kúsky a ani letné výpredaje vám už neuniknú. Doprajte si leto v znamení radosti z nových kúskov. Všetky aplikácie jednoducho stiahnete z obchodu Huawei AppGallery, ktorý je prvou voľbou pre inštaláciou aplikácií pre všetkých majiteľov smartfónov Huawei.

O Huawei AppGallery

AppGallery, jeden z troch najväčších obchodov s aplikáciami na svete, je oficiálnou platformou na distribúciu aplikácií pre zariadenia Huawei. Ako otvorená, inovatívna platforma na distribúciu aplikácií, ktorá je prístupná aj používateľom systému Android, sa môže pochváliť zbierkou 18 kategórií aplikácií s prémiovým obsahom spravovaným po celom svete.

AppGallery ponúka širokú škálu globálnych a lokálnych aplikácií v rôznych kategóriách, vrátane navigácie a dopravy, správ, sociálnych médií, financií, zábavy a ďalších. Zabezpečuje bezproblémové používanie aplikácií v inteligentných zariadeniach kdekoľvek a kedykoľvek, pričom prioritou je súkromie a bezpečnosť používateľov. Obchod AppGallery je dostupný vo viac ako 170 krajinách a regiónoch s viac ako 580 miliónmi globálnych mesačne aktívnych používateľov a 6 miliónmi registrovaných vývojárov.

Viac informácií nájdete na oficiálnej stránke.

Značky: