Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V posledný májový týždeň sa uskutoční 31. Slovenský zraz MINI – najobľúbenejší zraz majiteľov a fanúšikov automobilov MINI. Vítaní sú všetci členovia aj nečlenovia MINI klubu Slovensko, ako aj nadšenci klasických MINI i nových modelov MINI.

 Horná Nitra privíta v posledný májový týždeň 31. Slovenský zraz MINI – najobľúbenejší zraz majiteľov a fanúšikov automobilov MINI. Vítaní sú všetci členovia ale aj nečlenovia MINI klubu Slovensko a nadšenci klasických MINI i nových modelov MINI. Hlavným bodom programu bude navigačná rallye po okolitých okreskách, ktorá bude odštartovaná v sobotu 25. mája o 10:00 hod.

Ponitrie, známe prírodnými krásami a kultúrno-historickým dedičstvom, privíta v termíne 24.5. – 26.5. 2023 už 31. Slovenský zraz MINI. Stretnutie, ktorého centrom bude Horský hotel LOMY v Hornej Vsi, prinesie účastníkom príjemný víkend a priestor pre spoznávanie lokálnych  zaujímavostí. Zraz bude zavŕšený obedom a spoločným odchodom jazdou v kolóne MINI automobilov na Hrad Revište v okrese Žarnovica.

Viac informácii o podujatí a registrácii: https://mini-klub.sk/cms/ .

Slovenský klub MINI

Štefan Bollo a Viliam Gážik založili Slovenský klub MINI v roku 1991 v Stupave. Štefan si užíval svoje MINI na cestách po Slovensku a šíril osvetu. Dnes má klub vyše 80 členov a jeho predsedom sa stal Richard Bollo, syn Štefana Bolla, ktorý zdieľa s otcom svoje nadšenie pre klasické modely ikonických automobilov MINI.

V roku 2012 Richard s manželkou zoficiálnili klub a zaregistrovali ho ako občianske združenie. V Richardovej zbierke nájdeme historické Innocenti Mini kombi z roku 1967 aj Mini z roku 2000, ktoré je podľa jeho slov výborné na rodinné dovolenky. Dnes má Richard popri práci v klube pod palcom aj renovácie a bežné opravy klasických Miníkov. V klube vládne rodinná atmosféra a tá vyniká aj na každoročných zrazoch, konajúcich sa počas celého roka s hlavným zrazom začiatkom leta.

https://mini-klub.sk/cms/

Značky: