Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

CCV Informačné systémy má od polovice tohto roka nového konateľa. Stal sa ním Ľubomír Miškolci, doterajší obchodný manažér spoločnosti. Súčasne došlo aj k zmene sídla, ktoré sa z Kysuckého Nového Mesta presunulo do Nitry.

Ľubomír Miškolci (40 rokov) pracuje v CCV Informačné systémy šiesty rok, na starosť tu doteraz mal predovšetkým obchodné aktivity. Už pred príchodom do spoločnosti nazbieral rozsiahle skúsenosti v spoločnostiach Orange Slovensko, Canmet, Ferona Slovakia alebo Stürm. Na najrôznejších obchodných pozíciách tak pracuje už viac než 15 rokov.

„Vo svojej novej úlohe by som rád nadviazal na úspešný rozvoj posledných rokov, kedy sa spoločnosť CCV Informačné systémy plne etablovala ako jeden z popredných EDI poskytovateľov na slovenskom trhu a získala si dôveru už niekoľkých stoviek zákazníkov, ktorým pomáha prechádzať na bezpapierové obchodné a logistické procesy. Posilňujeme tiež o novú linku zákazníckej podpory pre slovenských zákazníkov,“ hovorí Ľubomír Miškolci. „Jednoznačne naďalej vnímam veľký potenciál pokračovania rastu firmy, najmä čo sa týka elektronickej výmeny dokladov. Stále platí, že v oblasti elektronickej fakturácie medzi podnikovými systémami sú na Slovensku veľké rezervy.“

Ľubomír Miškolci má elektrotechnické vzdelanie, čomu zodpovedajú aj jeho záľuby – vo svojom voľnom čase sa totiž rád zaujíma o nové technológie. Rád však trávi čas aj s rodinou a priateľmi, pri dobrej hudbe, akčných a sci-fi filmoch alebo na cestách s fotoaparátom.

Značky: