Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vynikajúca ponuka pre tých, ktorí si objednajú Panasonic Lumix GH5S ešte v januári. Na nič nečakajte a ešte dnes si zaistite záručný list platný 5 rokov!

Od 9. januára je možné predbežne objednávať najnovší fotoaparát značky Panasonic. Ak tak urobíte, stanete sa jedným z prvých zákazníkov, ktorým sa tento prístroj dostane do ruky a zároveň získate päťročnú záruku.

Zapojiť sa do našej špeciálnej akcie a získať spomínané výhody je veľmi jednoduché.

  1. Objednajte si Lumix GH5S od ľubovoľného predajcu z nižšie uvedeného zoznamu.
  1. Až vám fotoaparát dodajú, zaregistrujte sa na stránke https://lumix-gh5s.eu a vyplňte príslušný formulár (do 31. marca 2018).
  1. Po dokončení registrácie a overení údajov vám na zadanú e-mailovú adresu príde päťročný záručný list vo formáte PDF.

Zoznam predajcov, ktorí sú do akcie zapojení:

PRO.Laika, spol. s r.o.
FOTOVIDEOSHOP.sk

Objednajte si Lumix GH5S a získajte päťročnú záruku! Ponuka platí na fotoaparát DC-GH5SE-K pri objednávke v období 9. – 31. januára 2018.

Nový, mimoriadne citlivý Panasonic Lumix GH5S – pohľad do budúcnosti

Lumix GH5S je fotoaparát určený hlavne pre náročných filmárov. Natáča videozáznamy v rozlíšení 4K v najvyššej kvalite a okrem toho je vybavený vysoko citlivým snímačom MOS s rozlíšením 10,2 megapixelov, ktorý je zárukou špičkovej kvality filmov v každej situácii.

Pri fotoaparáte týchto kvalít záleží aj na odolnosti, aby vydržal náročnú prácu v teréne. Panasonic GH5S má predné aj zadné šasi vyrobené z horčíkovej zliatiny a je odolný nielen voči vlhkosti, ale aj prachu a mrazu až do -10 ° C. Zásluhu na tom má okrem pevnej konštrukcie aj spoľahlivá ochrana všetkých otvorov a ovládacích prvkov.

Nároční filmári nepochybne ocenia predinštalovaný softvér V Log, vďaka čomu nie je nutné platiť za aktualizáciu softvéru.

Značky: