Spoločnosti Porsche Design a Huawei dnes pri predstavení série smartfónov Mate 40 uviedli na trh aj nové smart hodinky PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2. Ide o luxusný prírastok do rodiny smart hodiniek Huawei. Prinášajú úplne nový vzhľad, ktorý predznamenáva novú éru dizajnu smart hodiniek.

Dizajn a materiály inšpirované ikonou automobilizmu

Hodinky PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2 sa vyznačujú efektným matným titánovým telom, ktorý vzdáva hold dizajnu superšportového vozidla. Rámček s ikonickým logom Porsche Design integrovaným v hornej časti je hladko zakomponovaný do ciferníka. Inteligentné hodinky prichádzajú s inovatívnym rýchloupínacím titánovým remienkom, ktorý môžu používatelia ľahko demontovať alebo upraviť. Výsledkom sú bezchybne navrhnuté inteligentné hodinky, ktoré sú prémiové, odolné proti poškriabaniu, ideálne pre každodenné nosenie aj outdoorové aktivity.

Dve digitálne tlačidlá obsahujú ikonický červený kruh spoločnosti Porsche Design. Prispôsobené ciferníky sú nádherne prepracované, kým Always-on ciferníky zas umožňujú dosiahnuť vzhľad klasických mechanických hodiniek. Do pozornosti dávame inovatívny ciferník E-PURE, ktorého línie vzdávajú hold DNA športového vozidla a histórii pretekania.

Hodinky tiež ponúkajú inovatívne stopky, vďaka ktorým môže používateľ začať stopovať čas jednoduchým poklepaním obrazovky.

Inteligentné cvičenie a sledovanie zdravotných parametrov

Hodinky PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2 sú vynikajúce nielen zvonku, ale aj zvnútra. Ako je u smart hodiniek Huawei zvykom, na jedno nabitie vydržia až až dva týždne a ponúkajú spoľahlivého správcu digitálneho zdravia a fitnes.

Inteligentné hodinky podporujú sledovanie dát pre viac ako 100 režimov cvičenia, vrátane indoorových a outdoorových športov, ako napríklad golfového driving range, lyžovania a horolezectva. Vďaka kombinácii exkluzívneho a čistého dizajnu, veľkej životnosti a vodotesnosti do 50 metrov[1] sú ideálnym spoločníkom pre všetky príležitosti.

Cena a dostupnosť

PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2 budú k dispozícii na vybraných trhoch za cenu 695 eur. Súčasťou balenia je aj bezdrôtová nabíjačka. Predaj novinky na Slovensku nie je plánovaný.

[1] Zariadenia s ratingom 5ATM majú odolnosť do hĺbky 50 metrov podľa normy ISO 22810: 2010. To znamená, že sa môžu používať na aktivity v plytkej vode, ako je kúpanie v bazéne alebo v oceáne. Nemali by sa však používať na potápanie, vodné lyžovanie alebo na iné činnosti, ktoré zahŕňajú vodu s vysokou rýchlosťou alebo ponorenie do väčších hĺbok..

Značky: