Bonus na zariadenia v hodnote 100 eur, extra porcia dát, či 25 % zľava na ďalšie 3 paušály.

Orange rozšíril benefity balíkov Love aj pre tých používateľov, ktorí využívajú od Orangeu dve služby – hlasový paušál GO a fixný internet. Medzi benefity patrí bonus na zariadenia, viac dát a zľava na ďalšie paušály.

Ak máte hlasový paušál a zároveň aj pevný internet od Orangeu, pre paušál GO môžete získať až 8-násobok mobilných dát. Detaily sú uvedené v tabuľke, pričom zvýhodnenú porciu získajú aj študenti, ktorí využívajú paušál ISIC, či zákazníci s hlasovým paušálom GO DATA 15 €, GO DATA 20 € a GO DATA 30 €.

Hlasový paušálObjem dát v paušále Go bez balíku LoveObjem dát v paušále Go s balíkom Love
GO 10250 MB2 GB
GO 20500 MB4 GB
GO 304 GB12 GB
GO 4010 GB25 GB
GO 6520 GB40 GB
ISIC2 GB3 GB
GO DATA 15€3 GB6 GB
GO DATA 20€6 GB12 GB
GO DATA 30€15 GB30 GB

Porovnanie dátového balíčka pre paušály GO bez balíka Love a s balíkom Love. Balík Love si môžete vytvoriť, ak máte okrem hlasového paušálu aj pevný internet od Orangeu

Medzi ďalšie benefity, ktoré môžete s balíkom Love získať, patrí 25% zľava na ďalšie 3 GO paušály, ktoré môžu využiť rodinní príslušníci. Lákadlom je aj bonus na nákup akéhokoľvek zariadenia v hodnote 100 eur, ktorý získate pri kúpe balíka Love s pevným internetom Optimal alebo Premium.

Balík Love tiež umožňuje získať zvýšenie rýchlosti odosielania dát pre optický internet do 300 Mbit/s so zľavou 50 %, ak si ju zvolíte ako jednu z doplnkových služieb v rámci balíka Love. S 50 % zľavou si môžete aktivovať aj službu Zdieľanie dát.

Zdroj a titulná fotografia: TS Orange

Prečítajte si aj:

Orange vynovil ponuku pevného internetu a balíky Love rozšíril o DSL internet

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit