Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Šiesty ročník World Finance Banking Awards pozná svojich víťazov. V kategórii Best Private Bank 2015 udelila porota najvyššie ocenenie Tatra banke. Hodnotila sa výkonnosť banky, finančné ukazovatele, rozmanitosť a zrozumiteľnosť produktov a služieb, pokročilosť a inovatívnosť CRM systémov, predaje a rast v rámci existujúcej štruktúry klientov, geografický rast, jednoduchosť využitia funkcionalít bežného účtu, ponuka alternatívnych finančných produktov a rastová stratégia. „Našim klientom prinášame každý rok niekoľko inovatívnych riešení, ktorých cieľom je zjednodušiť komunikáciu klienta s bankou, sprehľadniť správu finančných aktív, urýchliť zadávanie pokynov na predaj a nákup cenných papierov a zabezpečiť pohodlné realizovanie transferov medzi účtami. A to všetko s ohľadom na maximálnu diskrétnosť a bezpečnosť. Veľmi si vážime, že našu snahu ocenil aj renomovaný magazín World Finance,“ uviedla Katarína Boledovičová, riaditeľka odboru privátneho bankovníctva Tatra banky.

Inovatívny Stres-test portfólií

„Tento rok sme prišli ako jediné privátne bankovníctvo s unikátnou inováciou Stres-test portfólií, a to v časoch, keď boli akciové trhy na svojich vrcholoch. Práve vďaka tomu sme vedeli našich klientov pripraviť na prepad, ktorý prišiel v auguste tohto roku,“ vysvetľuje Katarína Boledovičová.

Aplikácia MobileSignTB

Pre uľahčenie práce s investíciami priniesla Tatra banka ako prvá na Slovensku aplikáciu MobileSignTB, vďaka ktorej klienti vedia komfortne uzatvárať obchody jednoduchým potvrdením cez mobil. Aplikácia MobileSignTB predstavuje tiež revolučný spôsob v zadávaní prevodných príkazov. Klient má možnosť pohodlne a bezpečne presúvať svoje peňažné prostriedky či platiť faktúry aj do zahraničia bez nutnosti návštevy kamennej pobočky.

Líder na slovenskom trhu

Privátne bankovníctvo Tatra banky je lídrom na slovenskom trhu, ktorý spravuje prostriedky viac ako 3 000 klientov v celkovej hodnote vyše 1,8 miliardy eur. Objem aktív výrazne narastá každým rokom. Klienti privátneho bankovníctva využívajú možnosť investovania do riešení od
zahraničných správcov, ktorých objem rástol tento rok o viac ako 300 %. Vďaka úplne otvorenej architektúre produktov využívajú naši klienti viac ako 3 800 investičných produktov, službu Wealth managementTB (efektívny systém starostlivosti o finančný majetok), Art consulting (odborné konzultácie v umeleckej oblasti) vrátane aplikácie AllExclusiveTB (ponuky zo sveta luxusu) a bezpečnostných schránok s prístupom 24/7. Privátne bankovníctvo Tatra banky už niekoľko rokov dokazuje, že spĺňa očakávania svojich klientov. Potvrdzujú to dosiahnuté úspechy a ocenenia od renomovaných zahraničných inštitúcií. Tento rok už získalo privátne bankovníctvo Tatra banky 3 prestížne ocenenia za excelentnú kvalitu služieb od magazínu Euromoney.

Značky: