Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Mercusys, celosvetový výrobca sieťových produktov, uvádza na trh nový adaptér MA80XE, ktorý posúva hranice moderného pripojenia k internetu na úplne novú úroveň. Adaptér je navrhnutý tak, aby zabezpečil rýchle a stabilné bezdrôtové pripojenie vďaka využitiu dvojpásmovej technológie Wi-Fi 6.

Mercusys MA80XE je vhodným riešením pre tých, ktorí chcú jednoduchou cestou dosiahnuť vyššiu rýchlosť prenosu dát. Adaptér vďaka technológii Wi-Fi 6 s čipovou sadou Intel® poskytuje rýchlosť až 3 Gb/s (2402 Mb/s v pásme 5 GHz a 574 Mb/s v pásme 2,4 GHz). Podpora viacpásmovej technológie zabezpečuje efektívne využitie frekvenčných pásiem. To umožňuje pripojenie zariadení na rôznych frekvenciách, čím sa znižuje rušenie a optimalizuje rýchlosť prenosu dát. Používatelia tak môžu očakávať lepší výkon a menšie preťaženie siete, čo je kľúčové pre plynulý chod náročných aplikácií, streamovanie vo vysokej kvalite alebo hranie online hier.

Pre používateľov, ktorí potrebujú spoľahlivé pripojenie pre prácu, zábavu či každodenné používanie internetu, predstavuje Mercusys MA80XE riešenie zodpovedajúce najvyšším štandardom. Adaptér využíva pokročilé technológie, ako je MU-MIMO a OFDMA, ktoré zabezpečujú efektívnu komunikáciu medzi viacerými zariadeniami súčasne. To sa hodí v moderných domácnostiach či kanceláriách s vysokou koncentráciou pripojených zariadení. Dosah Wi-Fi signálu je významne rozšírený vďaka dvom anténam s vysokým ziskom, čo prispieva k lepšiemu pokrytiu v rámci celého priestoru.

Okrem technických výhod MA80XE ponúka aj jednoduchú inštaláciu a použitie. Zariadenie je vybavené rozhraním PCIe, čo umožňuje jednoduché a rýchle pripojenie k počítaču so 64-bitovým operačným systémom Windows 10 alebo 11. Vďaka PCIe rozhraniu možno ľahko dosiahnuť vysokorýchlostné pripojenie bez zložitých inštalačných procesov. Spolu s pokročilým zabezpečením WPA3 ide o bezpečné riešenie, ktoré chráni používateľov pred potenciálnymi hrozbami na internete.

Adaptér je zároveň vybavený rýchlym Bluetooth 5.2, ktorý prekonáva predchádzajúce verzie tejto bezdrôtovej technológie, najmä pokiaľ ide o dosah a prenosovú rýchlosť. Pripojené bezdrôtové gadgety tak možno používať okamžite po pripojení.

S rastúcou potrebou kvalitného pripojenia k internetu, najmä s ohľadom na zvyšujúci sa počet zariadení v moderných domácnostiach, je Mercusys MA80XE ideálnym riešením pre každého, kto vyžaduje spoľahlivý, rýchly a bezpečný prístup k internetu. Nový adaptér je navrhnutý tak, aby spĺňal všetky požiadavky modernej doby a prinášal tak používateľom prístup k najnovším technológiám, ako sú napríklad aplikácie pre rozšírenú (AR) alebo virtuálnu realitu (VR).

Kľúčové vlastnosti Mercusys MA80XE:

  • Podpora štandardu Wi-Fi 6
  • Dvojpásmové pripojenie s rýchlosťou až 3 Gb/s (2 402 Mb/s v pásme 5 GHz, 574 Mb/s v pásme 2,4 GHz)
  • Podpora technológií MU-MIMO a OFDMA
  • Dve výkonné antény pre širšie pokrytie signálom
  • Čipová sada Intel® Wi-Fi 6
  • Bluetooth 5.2
  • Jednoduché nastavenie
  • Vylepšené zabezpečenie WPA3
  • Kompatibilné s Windows 10, 11 (64 bitov)

Viac informácií o produkte nájdete tu:
https://www.mercusys.com/cz/product/details/ma80xe/

Značky: