Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Výrobca sieťových zariadení Mercusys predstavuje úplne nový bezdrôtový dvojpásmový 4G LTE router s podporou nano SIM a rýchlosťou až 1200 Mb/s. Všestranne použiteľný model je možné využiť ako v domácnosti, tak na cestách.

Kompaktný Wi-Fi router v elegantnom bielom dizajne poteší najmä užívateľov, ktorí potrebujú spoľahlivé internetové pripojenie kdekoľvek, kde je dostupný LTE signál. Zariadenie je plne kompatibilné so špecifikáciami FDD-LTT a TDD-LTE, vďaka čomu umožňuje využívať služby od väčšiny svetových poskytovateľov. Potom už len stačí vložiť dátovú nano SIM kartu a užívať si alebo zdieľať s ďalšími zariadeniami, ktorých môže byť až 64.

Technológia 4G LTE poskytuje vysoké prenosové rýchlosti až 150 Mb/s pri sťahovaní a 50 Mb/s pri odosielaní dát. Súčasne umožňuje zdieľať dvojpásmovú Wi-Fi sieť s rýchlosťou až 867 Mb/s v pásme 5 GHz, čo zaručuje kvalitné hranie online hier alebo streamovanie filmov v HD kvalite a 300 Mb/s v pásme 2,4 GHz pre pohodlné surfovanie na internete, používanie sociálnych sietí a vybavovanie e-mailovej komunikácie. Stabilný a silný signál poskytujú integrované antény. Nároční používatelia môžu posilniť pokrytie signálom ďalšími externými 3G/4G anténami.

S plne funkčným portom WAN/LAN môže zariadenie MB130-4G fungovať aj ako klasický router a LTE pripojenie používať ako záložný variant pripojenia.

Správa a nastavenie nového modelu je veľmi jednoduchá. Prebieha pomocou mobilnej aplikácie MERCUSYS, ktorá je voľne dostupná pre zariadenia s operačnými systémami Android a iOS v češtine aj slovenčine. V jej rozhraní je možné sledovať dátové toky na zamedzenie nechcenej spotreby dát, zapínať a vypínať roaming podľa potreby alebo si nastavovať maximálny limit pre spotrebu dát.

Kľúčové vlastnosti Mercusys MB130-4G:

  • Podpora 4G LTE
  • Kompatibilita s väčšinou poskytovateľov dátového pripojenia
  • Dvojpásmová Wi-Fi s rýchlosťou až 1200 Mb/s
  • Porty pre externé antény
  • LAN/WAN port
  • Správa prostredníctvom aplikácie MERCUSYS

Viac informácií o produkte nájdete tu:
https://www.mercusys.com/cz/product/details/mb130-4g

Značky: