Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Výrobca sieťových zariadení Mercusys predstavuje úplne nový mesh systém Halo H90X s podporou dvojpásmovej Wi-Fi 6 a prenosom dát o kombinovanej rýchlosti až 6 000 Mb/s.

Sada dvoch alebo troch spolupracujúcich jednotiek dokáže spoľahlivo pokryť vysokorýchlostným internetom priestor celej domácnosti alebo menšej firmy, pričom eliminuje aj “mŕtve miesta”bez toho, aby boli potrebné káble alebo extendery. Užívateľsky príjemné riešenie nevyžaduje akékoľvek prepínanie siete na zariadeniach, jednotky totiž vytvárajú jednotnú sieť bez potreby meniť heslo.

Bezdrôtové pripojenie v každom rohu

S Mercusys Halo H90X sa nespoľahlivé a pomalé pripojenie k internetu stane minulosťou. Tento mesh systém zaručuje vďaka technológii Beamforming kvalitný Wi-Fi signál v každom zákutí vášho domova a poskytuje tak skvelý zážitok z rýchleho a ničím neprerušovaného pripojenia. V prípade využitia dvoch jednotiek získajú užívatelia až 550 m² perfektného pokrytia, tri spolupracujúce jednotky pokryjú až 850 m², pričom celý systém je možné rozširovať ďalšími modelmi zo série H.

Či už ide o tablety, inteligentné telefóny, notebooky alebo ďalšie zariadenia inteligentnej domácnosti, systém Halo ich vždy pripojí k najrýchlejšej jednotke. Vyberie tú najlepšiu trasu medzi jednotkou a zariadením bez ohľadu na vzdialenosť. S technológiami OFDMA a MU-MIMO umožní sada jednotiek Halo H90X pripojenie pre viac ako 150 zariadení.

Systém Mercusys Halo H90X tiež disponuje 2,5 Gb/s ethernetovým portom a dvoma gigabitovými portami pre plné využitie širokopásmového káblového pripojenia. Takéto riešenie poskytne bleskové pripojenie stolným počítačom, inteligentným televízorom, herným konzolám alebo dátovým úložiskám.

Nenahraditeľná aplikácia Mercusys

Sprevádzkovanie domácej meshovej siete je až prekvapivo jednoduché. Nie sú potrebné žiadne technické znalosti. Vďaka aplikácii Mercusys dostupnej pre Android a iOS v češtine aj slovenčine zvládnu používatelia sieť nastaviť v priebehu niekoľkých minút v troch krokoch, pričom stačí pripojiť ethernetový a napájací kábel a ďalej postupovať podľa inštrukcií v aplikácii.

Aplikácia zároveň slúži na správu celej siete. Odkiaľkoľvek je možné kontrolovať stav pripojených zariadení, či dostávať upozornenia na prístup nového zariadenia. Samozrejmosťou je pravidelný reporting o stave siete.

Praktická rodičovská kontrola, ktorá je taktiež súčasťou aplikácie, umožňuje blokovať nevhodný obsah či prístup k internetu jednotlivým užívateľom. Praktické je aj nastavenie časových limitov. Rodičia tak získajú perfektný nástroj na vytvorenie bezpečného online prostredia pre svoje deti.

Jednoduché rozšírenie pokrytia

Ak by vám tri jednotky náhodou nestačili, môžete svoju sieť ľubovoľne rozširovať o ďalšie jednotky meshových zariadení radu Halo. Jediným obmedzením je, že nemôžu vzájomne spolupracovať jednotky Halo radu H a S.

Kľúčové vlastnosti Mercusys Halo H90X:

  • dvojpásmová Wi-Fi 6 s kombinovanou rýchlosťou až 6 000 Mb/s (4 804 Mb/s na 5 GHz a 1 148 Mb/s na 2,4 GHz)
  • možnosť pripojenia viac než 150 zariadení vďaka technológiám OFDMA a MU-MIMO
  • jednoduchá a intuitívna inštalácia pomocou aplikácie Mercusys
  • 1 x 2,5 Gb/s a 2x 1 Gb/s ethernetový port
  • pokrytie plochy 550 m², resp. 850 m² s možnosťou rozšírenia

Viac informácií o produkte nájdete tu:https://www.mercusys.com/cz/product/details/halo-h90x

Značky: