Hodiny, domáci asistent a reproduktor v jednom.

Mi Smart Clock oceníte aj vtedy, keď nepotrebujete používať digitálneho asistenta. To v našich končinách prevažne znamená baviť sa s ním po anglicky, po slovensky určite nie. Má 3,97“ farebný displej a primárne poslúži ako reproduktor s možnosťou použitia Wi-Fi a zároveň ako stolné hodiny či budík.

Výhodou je možnosť napojiť ho na koncept smarthome a ovládať cez neho ďalšie zariadenia, napríklad inteligentný vysávač, kameru, žiarovky atď. Podporuje rôzne režimy zobrazenia vrátane tmavého režimu vhodného na večer a tiež má zabudovaný Chromecast.Ideálne spojenie je napríklad s aktuálne predstavenou kamerou Mi 360° Home Security Camera 2K Pro.

Hlavná prednosť kamery je uvedená priamo v názve a to ultraširokouhlé pokrytie priestoru. Stačí ju dať do miestnosti a máte z nej takmer celý obraz, nie je nutnú ju umiestniť do rohy ako klasické kamery. V tomto prípade by to bolo vlastne kontraproduktívne.

Používa umelú inteligenciu na rozpoznanie človeka, čím eliminujete plané poplachy na základe pohybu vášho domáceho zvieraťa.

Podporuje režim so zníženým svetlom v miestnosti a to vrátane zobrazenia farebného spektra. Na ochranu súkromia má fyzický kryt objektívu. Odporúčaná cena je 59,99 eur.

Zdroj: Xiaomi

Prečítajte si aj:

Xiaomi Smarthome: Smart domácnosť je aj o komforte a pohodlí, my na tento účel využívame robotický vysávač (4. časť)

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.