Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Microsoft oznámila akvizíciu slovenskej spoločnosti Minit, ktorý pôsobí v oblasti technológie Process Mining. Tá umožňuje podnikom odhaľovať príležitosti na zlepšovanie procesov a zvyšovanie prevádzkovej efektívnosti.

Organizácie po celom svete sa snažia byť prevádzkovo odolnejšie a urýchliť svoje plány digitálnej transformácie. Bezproblémové fungovanie a zabezpečenie hladkého chodu každej zložky každého podnikového procesu je veľmi dôležité, ale väčšina vedúcich pracovníkov nie je schopná pochopiť skutočnú výkonnosť svojich procesov a nakoniec sa rozhoduje na základe subjektívnych informácií. Spoločnosť Gartner konštatuje, že „najnovšie trendy v oblasti automatizácie a znalosti základných procesov a interakcií sú kľúčom k digitálnej transformácii“. *

Minit v súčasnosti umožňuje podnikom transformovať spôsob, akým analyzujú, monitorujú a optimalizujú svoje procesy. Riešenia spoločnosti Minit pomohli podnikom získať hlboký prehľad o fungovaní procesov, odhaliť základné príčiny prevádzkových problémov a pomôcť zmierniť nežiaduce výsledky procesov.

Táto akvizícia ešte viac posilní možnosti spoločnosti Microsoft pomáhať našim zákazníkom pri digitálnej transformácii a dosahovaní prevádzkovej dokonalosti tým, že vytvorí kompletný obraz o ich podnikových procesoch, ktorý umožní každý proces jednoducho a automaticky analyzovať a zlepšovať. Zákazníci budú môcť lepšie porozumieť údajom o svojich procesoch, odhaliť, ako operácie vyzerajú v skutočnosti, a riadiť štandardizáciu a zlepšovanie procesov v celej organizácii s cieľom zabezpečiť súlad na každom kroku.

Dnešné oznámenie je ďalším signálom záväzku spoločnosti Microsoft pomáhať organizáciám rýchlo objavovať a optimalizovať ich podnikové procesy tým, že spojí údaje a realizáciu, aby odomkla výkonné poznatky. Viac informácií o tom, ako začať, nájdete na webovej stránke Minit.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.