Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V stredu 15. novembra o 9:00 PT otvoril Satya Nadella Microsoft Ignite s hlavnou prezentáciou digitálnych imperatívov, ktoré pokrývajú Microsoft Cloud.

Spoločnosť Microsoft predstavuje približne 100 nových služieb a aktualizácií, ktoré sú podrobne uvedené v Knihe noviniek.    

Kľúčové oznámenia

Cloudová infraštruktúra 

  • Spoločnosť Microsoft pretvára cloudovú infraštruktúru v každej vrstve hardvéru a softvéru pomocou nového vlastného kremíka. Microsoft Azure Maia a Microsoft Azure Cobalt poskytujú zákazníkom väčší výber ceny a výkonu, aby vyhoveli ich potrebám v oblasti cloudu a AI.

Rozšírenie funkcie Microsoft Copilot 

  • Microsoft Copilot Studio je nová komplexná konverzačná platforma umelej inteligencie, ktorá umožňuje organizáciám vytvárať vlastných kopilotov od nuly alebo prispôsobiť hotových kopilotov vlastným údajom, logike a akciám relevantným pre ich obchodné potreby.  

Údaje a umelá inteligencia 

  • S viac ako 25 000 zákazníkmi vrátane spoločností Ernst & Young, Milliman a Zeiss mení  Microsoft Fabric spôsob, akým tímy pracujú s údajmi vďaka tomu, že spája všetkých na jednej platforme vytvorenej pre éru umelej inteligencie.  

Odomknutie hodnoty pre vývojárov 

  • S Model-as-a-Service, novou funkciou, ktorú sme oznámili na Microsoft Build, budú profesionálni vývojári schopní ľahko integrovať najnovšie modely AI, ako je Llama 2 od spoločnosti Meta a nadchádzajúce prémiové modely od spoločnosti Mistral a Jais od G42, ako koncové body rozhrania API do svojich aplikácií.

Bezpečnosť v ére umelej inteligencie 

  • Spoločnosť Microsoft kombinuje silu špičkových riešení v oblasti SIEM, XDR a generatívnej umelej inteligencie pre bezpečnosť do prvej zjednotenej platformy bezpečnostných operácií. Pridávame tiež nové vložené funkcie Security Copilot v rámci portfólia zabezpečenia od spoločnosti Microsoft.

Značky: