Služba je aktuálne dostupná iba v rámci malej pilotnej prevádzky.

Microsoft ponúka platenú alternatívu emailovej služby Outlook.com. Používatelia si v prípade záujmu môžu aktivovať prémiové predplatné s poplatkom 3,99 dolárov mesačne. Medzi prémiové funkcie patrí napr. možnosť používať vlastnú doménu a pôsobiť profesionálnejším dojmom v porovnaní so štandardnými koncovkami @outlook.com alebo @live.com. Prémiovým používateľom sa takisto nebudú zobrazovať reklamy a dostanú aj ďalšie, nešpecifikované výhody.

Vlastnosti služby Outlook Premium

Vlastnosti služby Outlook Premium

Microsoft potvrdil existenciu tejto služby, avšak dodal, že aktuálne funguje iba v pilotnom programe, preto nie sú dostupné podrobnejšie informácie. Služba sa totiž bude v blízkej budúcnosti upravovať podľa reakcií vybraných používateľov – Microsoft potrebuje spätnú väzbu, aby vytvoril plnohodnotné portfólio prémiových funkcií. Počítajte však s tým, že o službe Outlook Premium budete ešte počuť.

Mimochodom, pokiaľ používate službu Outlook a nechcete, aby sa vám zobrazovali reklamy, môžete si aktivovať Ad-free verziu za poplatok 19,95 dolárov na rok. Aj Premium verzia odstráni reklamy, ale ponúkne aj ďalšie extra funkcie.

Ad-free verzia Outlooku je dostupná už dnes, na verejné spustenie Premium si ešte počkáme

Ad-free verzia Outlooku je dostupná už dnes, na verejné spustenie Premium si ešte počkáme

Zdroj: TechCrunch

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit