Pribudne synchronizácia posledných kariet a histórie. 

Pre používateľov, ktorí používajú platformy Android a Windows 10, prichádza nová funkcia synchronizácie, ktorá uľahčí používanie prehliadača Edge. Bude možné synchronizovať posledné karty a históriu prehliadania medzi Edge v systéme Android a Windows 10. Funkcia je dostupná v najnovšej beta verzii prehliadača Edge pre Android a Windows 10.

Aj napriek tomu, že Chrome je populárny, Microsoft Edge je veľmi dobrou alternatívou pre tých, ktorí z nejakého dôvodu nechcú Chrome používať, ale nechcú prísť o niektoré jeho výhody. Prehliadač Edge dostal začiatkom tohto roka významnú aktualizáciu. Je založený na platforme Chromium od spoločnosti Google. Microsoft zaznamenal s aktualizáciou veľký úspech, ktorý stačil na to, aby sa spoločnosť Google snažila stratených používateľov získať späť.

Edge už dokáže synchronizovať heslá a záložky a najnovšia aktualizácia pomôže zlepšiť prostredie pre rôzne platformy – minimálne pre používateľov Androidu a Windows 10. Aktualizácia je dostupná zatiaľ iba pre beta verziu prehliadača Edge. Stabilná verzia nemá zatiaľ stanovený dátum vydania.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Netflix bez obrazu? Nový režim umožní prehrávať iba zvuk

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.