Navigátor Mio Cyclo 205 HC je určený špeciálne na bicykel.

Pripevňuje sa na riadidlá bicykla a trasu dobre vidno na relatívne veľkom farebnom displeji – 3,5 palca s rozlíšením 320 x 480 bodov. Ľahko sa dá pomocou neho navigovať za rôznych svetelných podmienok. Jeho hmotnosť je 146 gramov a po zaparkovaní bicykla si ho ľahko dáte do vrecka. Súčasťou dodávky je aj snímač kadencie, ďalej hrudný pás na snímanie tepu srdca a máte tak prehľad, ako vaše teplo pracuje.

Mio Cyclo 205 meria čas, rýchlosť, vzdialenosť, nadmorskú výšku, spálené kalórie a pod. Nabíja sa cez microUSB port a takto sa aj pripája k počítaču. Tu sa využíva aplikácia CykloAgent, pomocou ktorej môžete analyzovať svoje výkony aj na veľkom monitore a zdieľať ich s priateľmi. Tiež takto aktualizujete mapy. Prostredie navigátora je k dispozícii aj v slovenčine.

Zaujímavým prvkom je Surprise Me, keď si zadáte čas alebo dĺžku trasy a navigátor vám vyberie sám tri trasy v okolí na výber. Dážď tomuto navigátoru nevadí. Všetko, čo potrebujete, je priamo v krabici a po inštalácii sa môžete hneď nechať navigovať.

Cena: 225 EUR
Zapožičal: Mio

Tento článok vyšiel aj v tlačenom májovom vydaní TOUCHIT č. 5/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE