Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Americký portál iSeeCars vydal rebríček 25tich nových áut, ktoré je možné zakúpiť s najlepším pomerom hodnoty a ceny.

Analýza obsahovala ceny viac ako 8 miliónov novo predaných vozidiel od septembra do decembra 2023. Do toho sa zároveň započítal i nájazd pri viac než 181 miliónoch jazdených vozidiel.

„Tým, že identifikujeme autá, ktoré kombinujú najnižšiu obstarávaciu cenu s najdlhšou životnosťou, pomáhame zákazníkom, ktorí chcú pri kúpi nového auta dostať to najlepšie na trhu,“ hovorí executive analyst, Karl Brauer zo spoločnosti iSeeCars.

Mitsubishi Space StarZdroj: Mitsubishi
Mitsubishi Space Star

Na slovenskom trhu začína model Space Star už od 12200 € s atmosférickou 1.2 MIVEC, bohatou základnou výbavou a továrenskou zárukou na 5 rokov. Pri porovnaní vstupnej ceny nového auta, priemerného nájazdu a následnej ceny na trhu jazdených áut sa jedná o auto s najnižšou stratou hodnoty, ktoré je možné na trhu dostať.

„Mitsubishi Space Star sa dlhodobo teší u našich zákazníkov veľkej obľube. Vďaka veľmi dobrej cene, spoľahlivému čisto benzínovému motoru a dobrej výbave sa nie je čomu diviť. Som rád, že sme jedna z mála značiek, ktorá takéto auto na trhu ešte stále ponúka,“ dodáva obchodný riaditeľ, Vladimír Hejna.

Mitsubishi Space StarZdroj: Mitsubishi
Mitsubishi Space Star

Celý článok nájdete tu.

Značky: