Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zaujímajú vás technické výpočty a počítačové simulácie? Prihláste sa na bezplatný camp, počas ktorého sa dozviete nielen veľa nových informácií, ale stretnete aj množstvo zaujímavých ľudí.

Letné prázdniny sú v plnom prúde, napriek tomu si študenti už v tomto období hľadajú rôzne mimoškolské aktivity. A tak sa práve teraz môžu „poobzerať“, čo ich čaká po letných prázdninách. Začiatok budúceho školského roka bude totiž patriť všetkým nadšencom počítačových simulácií a technických výpočtov. Pýtate sa prečo? Začiatkom septembra (5.-6.9.2019) sa v Brne stretnú odborníci, študenti a tí, ktorých zaujíma spomínaná oblasť.

Máte radi nové výzvy, radi spoznávate nové veci a zaujímate sa o inžinierske nástroje? Stačí sa zúčastniť pravidelnej akcie s názvom Technical Computing Camp, podmienkou je včasná registrácia. Za camp a registráciu záujemcovia neplatia.

Čo všetko je pre účastníkov pripravené?

Zoznámite sa najmä s inžinierskymi nástrojmi, akými sú MATLAB, COMSOL a dSPACE. Ďalej sa dozviete niečo o programovaní Arduino alebo Raspberry pi. A reč bude aj o tom, ako realizovať svoje nápady a vlastné projekty v MATLAB-e. Ak navyše uvažujete o založení Startupu, ktorý by bol zameraný na výskum a vývoj, ste na správnom miesto.

Nečakajte žiadne formálne prostredie, organizátori myslia na to, že podobné akcie by sa mali niesť v uvoľnenom duchu. Pre návštevníkov bude pripravené neformálne prostredie Hotela Fontána pri Brnenskej priehrade.

Technial Computing Camp už má svoju históriu a aj tento rok nesmú chýbať v programe odborníci a zaujímaví ľudia, pričom sa tu ponúka príležitosť na získanie cenných kontaktov.  Navzájom budete môcť diskutovať a pýtať sa všetko, čo vás zaujíma a vzniká tiež priestor na výmenu svojich skúsenosti a názorov. Pripravené budú tiež interaktívne ukážky jednotlivých aplikácií (Arduino, Raspberry Pi, mobilné aplikácie, kamery a mnohé iné).

Súťaž o najlepší užívateľský projekt

Počas campu sú naplánované prednášky, demo ukážky a určite treba spomenúť pre tých, ktorí radi súťažia, aj súťaž o najlepšie užívateľské projekty. Všetky potrebné informácie o súťaži nájdete TU.

Popritom sú naplánované aj prestávky a dobré občerstvenie.

Registrácia

A kto všetko môže prísť? Registrácia je prístupná nielen pre študentov, ale aj všetkým technickým zamestnancom z komerčného sektoru a akademikom. Zaregistrovať sa môžete TU.

Hlavné témy:

  • Deep Learning, Machine Learning a nástroje pre Big Data
  • Model-Based Design a vývoj embedded aplikacií, Low-Cost Hardware
  • Internet a prediktívna údržba systémov, Robotika
  • Computer Vision, systémy ADAS a autonomné riadenie vozidiel
  • Simulácie v reálnom čase, Rapid Control Prototyping a HIL
  • Počítačové simulácie fyzikálnych javov

Značky: