Lenovo predstavilo špeciálnu edíciu Moto G5S a Moto G5S Plus. Línia Moto G sa snaží využiť najnovšie technológie z prémiových telefónov a sprístupniť ich všetkým. Vychádzajúc z modelov Moto G5 a Moto G5 Plus, tieto dve zariadenia ponúkajú niekoľko vylepšení v oblastiach, ktoré sú pre používateľov najdôležitejšie.

Moto G5S

Moto G5S jetelefón, ktorý je postavený na koncepte typu „viac“. Vyrobený je unibody dizajne vytvorenom z jedného kusu hliníka.  Vďaka batérii s kapacitou 3000 mAh s celodennou výdržou nemusíte byť stále pripojení na sieti. Technológia TurboPower umožňuje nabiť zariadenie na 5 hodín používania za 15 minút.

Špeciálna edícia Moto G5S je vybavená 16 MPx fotoaparátom s technológiou Phase Detection Autofocus (PDAF). Táto technológia rýchleho zaostrovania znamená, že sa už nemusíte obávať o nezachytenie perfektnej fotografie. Jednoducho môžete zhotovovať hromadné selfies vďaka 5 MPx širokouhlému prednému fotoaparátu s LED bleskom, takže budete dobre vyzerať cez deň aj v noci.

Moto G5S prináša rozlíšenie 1080p na živom 5,2“ Full HD displeji. S osemjadrovým procesorom s taktom 1,4 GHz a podporou 4G pripojenia môžete hladko spúšťať aplikácie, pozerať videá bez sekania a surfovať na webe vysokou rýchlosťou. Na Moto G5S môžete tiež urobiť viac s odtlačkom prsta, či už ide o odomknutie telefónu, jednoduchú navigáciu medzi obrazovkami alebo platbu mobilom. Moto G5S rovnako ponúka aj najnovšie Moto Experiences, ako napríklad Nočný displej alebo Rýchla odpoveď.

Nový model Moto G5S je vo verzii 3 / 32 GB dostupný vo farbách Lunar Gray a Fine Gold za 249 EUR s DPH u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

Moto G5S Plus

Pre tých, ktorí chcú z Moto G dostať to najlepšie, je určená špeciálna edícia Moto G5S Plus s ešte lepšími funkciami, ako duálny fotoaparát, s ktorým môžete urobiť viac, a ktorý bol doteraz dostupný len v prémiových smartfónoch. Duálny 13 MPx zadný fotoaparát, v kombinácii so špeciálnym softvérom na vylepšovanie fotografií, vám s vašimi zábermi umožní urobiť viac.

Režim selektívneho zaostrovania vám umožňuje vytvárať profesionálne vyzerajúce portrétové fotografie pridaním efektu rozmazaného pozadia. Bavte sa skúšaním selektívneho sfarbenia do bielej a čiernej farby, prípadne vyskúšajte zmenu pozadia, ktorá vašim fotkám pridá úplne nový vzhľad. 8 MPx širokouhlá predná kamera na Moto G5S Plus prichádza s LED bleskom a novým panoramatickým režimom.

Moto G5S Plus je dostupný vo veľkosti a v dizajne, ktorý by ste očakávali len pri prémiových zariadeniach. Je vybavený celokovovým unibody dizajnom a 5,5″ Full HD displejom, ktorý je ideálny pre sledovanie filmov na cestách. Moto G5S Plus samá osemjadrový procesorom Qualcomm Snapdragon s taktom 2,0 GHz, výkonnými grafickými funkciami a podporou 4G LTE.

Kapacitou batérie je 3000 mAh a ukrýva v sebe dostatok energie na to, aby vás pohodlne preniesla cez celý deň. Vďaka rýchlej nabíjačke TurboPower si podľa výrobcu batériu nabijete na 6 hodín používania už za 15 minút. Čítačka odtlačkov prstov na Moto G5S Plus zvládne viacero vecí, cez odomykanie smartfónu až po platby mobilom. Takisto prináša Nočný displej a Rýchlu odpoveď, vďaka dvom novým Moto Experiences, ktoré sú súčasťou unikátnej kolekcie užitočných softvérových vylepšení.

Nový model Moto G5S Plus je vo verzii 4 / 32 GB dostupný vo farbách Lunar Gray a Blush Gold za 319 EUR s DPH u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

Značky: