Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Viac ako 93 % spotrebiteľov spoločnosti Motorola bez námahy otvorí aplikáciu fotoaparátu a zachytí fotografie bez použitia ďalších nastavení alebo úprav po zachytení.

S ohľadom na to spoločnosť Motorola pridáva funkciu Auto Enhance – automatické vylepšenie Fotiek Google do softvéru fotoaparátu nových telefónov motorola edge 40 neo a moto g84 5G.

Používatelia môžu v používateľskom rozhraní fotoaparátu prepnúť možnosť automatického vylepšenia, aby po nasnímaní fotografie okamžite vylepšili farby a osvetlenie. Po použití algoritmus založený na umelej inteligencii upraví zložky každej fotografie, pričom starostlivo analyzuje snímku a automaticky zlepší vyváženie bielej, expozíciu, svetlá, tiene, kontrast, sýtosť a ďalšie.

Efekt automatického vylepšenia Fotiek Google je jemný, ale pôsobivý a spracovanie snímky sa automaticky vykoná na pozadí, takže používateľ sa nemusí obávať, že by zmeškal daný okamih.

Okrem toho smartfóny Motorola používajú aplikáciu Fotky Google ako natívnu aplikáciu pre všetky fotografie a videá, ktoré automaticky organizuje tak, aby sa v nich dalo vyhľadávať podľa osôb, miest a vecí. To znamená, že fotografie a spomienky používateľov sa dajú vždy ľahko nájsť a zdieľať.