Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prevádzkovateľ česko-slovenskej internetovej a satelitnej platformy Skylink informuje o začatí predpredaja.

Od 19. 7. je možné si predobjednávať dva nové balíčky s programom CANAL+ Sport na stránke www.canalplussport.sk alebo priamo na www.skylink.sk.

Balíček Kombi+ obsahuje okrem programu CANAL+ Sport mnoho programov rôznych žánrov a teraz je za zvýhodnenú cenu od 13,90 eura mesačne. Program CANAL+ Sport je samostatne k dispozícii aj v doplnkovom balíčku len za 7,49 eura mesačne.

Nový program CANAL+ Sport divákom prinesie všetky zápasy anglickej Premier League v priamom prenose, ale aj takzvaný konferenčný prenos, ktorý bude v reálnom čase „preskakovať“ medzi súbežne hranými zápasmi a ponúkne tak divákovi to najlepšie, čo sa aktuálne na jednotlivých ihriskách deje, zápasové štúdiá, prémiovú talk show, športové magazíny a veľa ďalšieho.

Zákazníci si môžu predplatné balíčka Kombi+ kúpiť už teraz za akciovú cenu 13,90 eura mesačne s internetovou televíziou Skylink Live TV alebo za 17,90 eura mesačne na satelitnej televízii Skylink. Balíček bude aktívny ihneď po objednávke, ale účtovacie obdobie sa začne až 4. 8. 2022, spolu so štartom vysielania programu CANAL+ Sport.

Technické parametre pre naladenie programu:

Program:CANAL+ Sport
Pozícia vo FastScane:4
Satelit:Astra 23,5°E
Kmitočet:11 973 MHz
Polarizácia:vertikálna
FEC:2/3
Symbolová rýchlosť:29 900 kS/s
Norma:DVB-S2/ 8PSK
Pilot:OFF

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.