Viac ako tretina Slovákov chce koniec tohto roka osláviť v zahraničí. Vyplýva to z výsledkov predaja silvestrovských pobytov na Zľavomate od októbra tohto roka. Najžiadanejšie sú veľkomestá ako Londýn, Rím, Benátky  či destinácie v Rakúsku.

„Túto sezónu sme museli prvýkrát priebežne dopĺňať ponuku silvestrovských pobytov v zahraničí pre veľký záujem. V ponuke máme ešte last minute silvestrovské pobyty, ale predpokladám, že do Vianoc budú kapacity plné. Odporúčam zákazníkom, aby si silvestrovský pobyt zarezervovali čo najrýchlejšie,“ upozornil  Štefan Miho, marketingový manažér Zľavomat.sk, ktorý patrí do skupiny Slevomat Group.

SILVESTER na horach_nowatCelkovo predaj silvestrovských pobytov vzrástol na portáli oproti vlaňajšku o 22 %. Okrem zahraničných veľkomiest sú najžiadanejšie koncoročné pobyty s možnosťou novoročnej lyžovačky doma aj v zahraničí. „Mnohí zákazníci sa vynašli a na koniec roka si kupujú zvlášť ubytovanie v horskom hoteli so zľavou a zvlášť skipasy do okolitých lyžiarskych stredísk. Tie totiž ponúka Zľavomat počas celej zimy. Tak si vytvoria silvestrovskú lyžovačku podľa vlastných predstáv,“ dodal Š. Miho.

Novinkou je tento rok oslava Nového roka na lodi na Dunaji v Bratislave, ktorá sa každoročne v posledný deň roka mení na Partyslavu, alebo trávenie posledných hodín starého roka vo vírivke či v saune na wellness pobyte. „Aj tento rok sú hitom lampióny šťastia, ktoré najmä v mestách na Nový rok vypúšťa spolu so svojimi želaniami čoraz viac Slovákov,“ dodal Š. Miho.

Najžiadanejšie silvestrovské pobyty a oslavy:

  1. Silvester na Lodi cafe v Bratislave (11 eur)
  2. Silvestrovská párty v Gino Paradise v Bešeňovej (11,90 eur)
  3. Silvester na Donovaloch (od 99 eur)
  4. Silvester na Francúzskej riviére (od 179 eur)
  5. Silvester v Ríme (od 169 eur)

Zdroj: Zľavomat, december 2015

Značky: