Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Chcete masívnu batériu so super rýchlym nabíjaním? Čo poviete na obrovskú obrazovku a extrémne citlivý výkon? Nehovoriac o úžasnom systéme štyroch kamier doplnenom o režim duálneho snímania? Nech sa páči. Zoznámte sa s moto g60s. Najnovšia edícia rodiny moto g je navrhnutá pre tých, ktorí sú neustále na cestách, aby ste mohli objavovať svoju kreatívnu stránku.

moto g60s má obrovskú 5000 mAh batériu, takže už sa nemusíte báť, že sa vybije. S moto g60s môžete nabíjať svoj Motorola smartfón rýchlejšie ako kedykoľvek predtým vďaka novému nabíjaniu TurboPower™ 50. Najnovšie a najrýchlejšie nabíjanie TurboPower™ od spoločnosti Motorola vám poskytne 12 hodín energie iba za 12 minút¹ napájania, takže už nikdy nič nezmeškáte.

Užite si ten najväčší, najširší a najpohlcujúcejší pohľad na moto g. 6,8”  Max Vision FHD+ displej poskytuje o 10% širší farebný rozsah² pre živšie a realistickejšie farby s vynikajúcim jasom a kontrastom. Nehovoriac o jase na slnku, ktorý je o 25% vyšší. S neuveriteľne plynulou obnovovacou frekvenciou 120 Hz, čo je dvakrát rýchlejšie ako bežné smartfóny, nedochádza k žiadnemu oneskoreniu pri scrollovaní webových stránok, hraní hier alebo sledovaní videí.

moto g60s je poháňaný extrémne rýchlym procesorom MediaTek Helio G95, ktorý je až o 8% rýchlejší ako predchádzajúca generácia³ a ktorý umožňuje mimoriadne responzívny výkon pri streamovaní filmov, chatovaní s priateľmi alebo tvorbe vizuálneho obsahu. Zvýšenie výkonu pocítite aj vďaka 4GB pamäte pri plynulom prepínaní sa z aplikácie do aplikácie.

Vychutnajte si kamerový systém moto g60s postavený tak, aby vám vždy prinášal úžasné výsledky vďaka štyrom kamerám, pre každý okamih jednu. Hlavný 64 MPx snímač s ultra vysokým rozlíšením zhotovuje rýchle snímky s detailmi ostrými ako britva, podporované technológiou Quad Pixel, ktorá prepúšťa 4x viac svetla na zosvetlenie tmavých scén. Potom sa prepnite do režimu Night Vision, aby ste dosiahli ohromujúcu ostrosť a živé farby v tme. Ultraširokouhlý objektív so 118º zachytí to, čo vaše oči vidia, čím sa do záberu zmestí 4x viac scény a objektív Macro Vision vás priblíži k objektu oveľa bližšie ako bežný objektív, takže uvidíte aj tie najmenšie detaily. V neposlednom rade dokážete premeniť každodenné fotografie na profesionálne vyzerajúce portréty pomocou snímača hĺbky ostrosti.

Aby bol zážitok z vytvárania obsahu ešte lepší, prichádza model moto g60s s režimom duálneho snímania, ktorý vám umožňuje nahrávať video alebo fotografovať pomocou zadného a predného fotoaparátu súčasne. V režime Dual Capture vidíte seba aj snímaný objekt nepretržite na rozdelenej obrazovke, takže nikdy nezmeškáte žiadnu akciu – ani vašu reakciu. A so vstavaným úložiskom 128 GB 4  máte množstvo priestoru na všetky fotografie, ktoré urobíte, ako aj na filmy, hudbu, aplikácie a hry. Úložisko si navyše môžete kedykoľvek rozšíriť pomocou microSD karty až na 1 TB5.

Nový moto g vyniká z davu unikátnymi farbami, akými sú Ink Blue (modrá) a Iced Mint (zelená), a so svojím, krásne zakriveným dizajnom vyzerá moto g60s tak dobre, ako sa cíti. A vodoodpudivý dizajn6 udržuje váš telefón lepšie chránený zvonku aj zvnútra.

Užitočné softvérové ​​inovácie

V moto g60 je Asistent Google7 na dosah ruky vďaka samostatnému tlačidlu na bočnej strane telefónu, ktorým spustíte ovládanie hlasom. Jednoducho stlačte a požiadajte Asistenta Google7 o odpovede. Nemusíte nič písať, nikam ťukať ani swipovať.

Namiesto duplikovania skvelých vecí, ktoré Google robí s Androidom, sa Motorola rozhodla stavať na tom pomocou komplexnej sady nástrojov v aplikácii Moto s názvom My UX. Vďaka nemu môžu používatelia pomocou vlastných nastavení posunúť hudbu, videá, hry a motívy zariadení na ďalšiu úroveň. A pretože My UX nestojí v ceste čistému zážitku z Androidu, užívatelia si budú môcť užívať plnú silu operačného systému Android 11 bez zahlcujúcich softvérových skinov alebo duplicitných aplikácií. Preskúmajte lepšiu správu konverzácií v aplikáciách na odosielanie správ, vylepšenú kontrolu nad pripojenými zariadeniami a praktickejší prístup k ochrane údajov v tejto vzrušujúcej aktualizácii od spoločnosti Google.

Bezpečnosť je pre spotrebiteľov dôležitá, a preto sa so smartfónmi Motorola môžete vždy spoľahnúť na vysoké štandardy zabezpečenia. moto g60s obsahuje ThinkShield for Mobile, platformu, ktorá využíva značku Lenovo Thinkshield a ponúka vylepšenú ochranu na všetkých úrovniach od výroby až po telefón, bezpečnejší reťazec dôvery a dodatočné certifikácie zabezpečenia. Okrem týchto základných funkcií prináša spoločnosť Motorola ďalšie úrovne zabezpečenia s cieľom splniť prísne požiadavky podnikových zákazníkov vrátane správy zariadení a služieb.

Rodina moto g spoločnosti Motorola sa vždy zameriavala na poskytovanie zmysluplných inovácií založených na poznatkoch spotrebiteľov a na sprístupňovaní novej technológie väčšiemu počtu ľudí. Nové moto g60s posilňuje tento záväzok a prináša niektoré neuveriteľne vzrušujúce nové funkcie a zaisťuje, že ste plne pripravení na každú chvíľu, nech ste kdekoľvek. 

Ceny

moto g60s bude na Slovensku k dispozícii v druhej polovici Septembra so štartovacou cenou 249 Eur.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.