Nubia pri príležitosti spustenia predaja pripravila atraktívnu akciu.

Čínska spoločnosť ZTE na veľtrhu MWC 2024 oficiálne predstavila skladací smartfón Nubia Flip 5G, ktorý je globálnou verziou telefónu Libero Flip. Ponúka totožnú výbavu so 120 Hz 6,9-palcovým OLED displejom s rozlíšením 2790 × 1188 pixelov a vonkajším displejom o veľkosti 1,43 palca s rozlíšením 466 × 466 pixelov. Cena je teda vzhľadom na výbavu viac ako zaujímavá.

Vo výbave nechýba čipset strednej triedy Snapdragon 7 Gen 1 s 8 GB RAM a 256 GB úložiskom. K dispozícii je aj kombinácia pamätí 12/512 GB, ako aj batéria s kapacitou 4310 mAh a operačný systém Android 13. Výbavu veľmi dobre dopĺňa 50 Mpx hlavný fotoaparát, 2 Mpx hĺbkový senzor a 16 Mpx selfie kamera.

ZTE Nubia Flip 5GZdroj: TOUCHIT
ZTE Nubia Flip 5G

Hoci o globálnej dostupnosti tohto šialene lacného telefónu sa hovorilo dlhšie, tak teraz sa konečne dostal do predaja. Aj napriek tomu, že Flip 5G ešte nie je dostupný globálne, v Európe sa tento model konečne dostal do predaja prostredníctvom oficiálnej stránky spoločnosti

Skladacie véčko Nubia Flip 5G je v európskom internetovom obchode Nubia dostupný (na predobjednávky) od 29. apríla. Spoločnosť dodržala svoje slovo a tento telefón ponúka za jednu z najlepších cien na trhu v segmente skladacích telefónov. Za všetko hovorí aj cena “základnej verzie8/256 GB, ktorá sa predáva za 599 eur, pričom vybavenejšia verzia 12/512 GB stojí 699 eur. Cena však nie je konečná. 

Spoločnosť ponúka cashback 20 eur za recenziu, pričom prvých 200 zákazníkov čaká darček v podobe slúchadiel Nubia v hodnote 39,99 eur. Pokiaľ však chcete ušetriť ešte viac, tak si do svojho prehliadača nainštalujte cashbackový systém Tipli. Vďaka nemu dokážete z objednávky dostať naspäť až 1,5 %. Celkovo tak môžete v kombinácii darčeka a cashbackov získať výhody v hodnote takmer 70 eur.

Cenovo dostupný skladací telefón je k dispozícii v troch farbách: Cosmic Black, Sunshine Gold a Flowing Lilac. Poštovné na Slovensko je zadarmo.

Zdroj: Nubia

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.