Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vonku sa ochladzuje a postupne sa budú ohlasovať najkrajšie sviatky roka. Aby ste sa doma správne naladili na toto obdobie roka, nesmie, samozrejme, chýbať vhodná individuálna výzdoba. So všestrannými a spoľahlivými nástrojmi značky PARKSIDE pre domácich majstrov môžete svoje sviatočné nápady realizovať rýchlo a jednoducho aj sami.

Sviatočný lesk: Atmosférický svietnik

Atmosférické osvetlenie vnesie do každého domova útulnú atmosféru. Platí tu pravidlo: čím honosnejšie, tým lepšie. Koniec koncov, s jednoduchou sviečkou alebo reťazou svetiel si môžete vytvoriť pohodlie aj počas celého roka. S praktickými pomôckami od spoločnosti PARKSIDE sa dá svetelný vianočný aranžmán postaviť za krátky čas.

Na výrobu drevených domčekov je potrebné neošetrené rámové drevo, ktoré sa narezáva na požadovanú dĺžku pomocou skracovacej a pokosovej píly PARKSIDE „PZKS 2000“. Vďaka  nastaveniu sklonu a laseru pre zvýšenú presnosť rezu možno potom sklon strechy skosiť pod uhlom 45 stupňov. Na uchytenie použitých kužeľových sviečok sú predvŕtané otvory pre medené rúrky. Výškovo nastaviteľná PARKSIDE stolná vŕtačka „PTBM 400“ s vhodnými forstnerovými vrtákmi „PSB 3 A1“ je vhodná na priame vŕtanie. Drsné povrchy a ostré hrany je možné vyhladiť pomocou praktickej akumulátorovej vibračnej brúsky PARKSIDE 20 V „PAEXS 20-Li B2“.

Vianočná upcyklácia: Ozdobná polica zo saní

Dokonca aj opotrebované sane sa môžu zmeniť na zimnú ozdobu pomocou nástrojov PARKSIDE a niekoľkých jednoduchých krokov. V závislosti od vašich preferencií môžete sane najprv obrúsiť do najmenšieho rohu, a to pomocou multifunkčnej brúsky PARKSIDE 3v1 „PMFS 200 C3“ a potom ich premaľovať. Sane by sa mali postaviť na hranu tak, aby sa dala presne zmerať plocha medzi lyžinami a sedadlom. Na základe týchto meraní sa kompaktnou 12 V akumulátorovou ručnou okružnou pílou „PHKSA 12 B3“

narežú malé drevené dosky, ktoré neskôr poslúžia ako police. Aby sa nič nekývalo a polička na saniach každoročne poskytovala sviatočné chvíle, tieto sa nakoniec pomocou niekoľkých skrutiek a akumulátorovej vŕtačky a skrutkovača PARKSIDE 20 V „PABS 20 Li E6“ pripevnia priamo na sane.

Darčeky, ktoré zrýchľujú tep srdca domáceho majstra

Či už ste vianočný minimalista alebo profesionál v zdobení, kreatívne DIY (urob si sám) projekty vám urobia radosť a naplnia predvianočné obdobie živou atmosférou. Najmä doma vyrobené darčeky v sebe spájajú srdce a váš veľmi osobný prístup. Čo teda môže byť prirodzenejšie ako podeliť sa o svoju vášeň pre domáce majstrovanie so svojimi blízkymi? Vŕtačka, akumulátorová skladačka alebo iné praktické náradie od PARKSIDE pod vianočným stromčekom sú nielen obohatením každej dielne, ale inšpirujú aj k spoločnému majstrovaniu a dobrodružstvám počas vianočných sviatkov.

Ďalšie skvelé dizajnové nápady nájdete na: https://parkside-diy.com/sk

Značky: