Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Je tu sezóna, ktorá praje útulnosti. Je tu čas, aby ste sa u seba cítili naozaj ako doma. Úžasná príležitosť popustiť uzdu svojej kreativite a premeniť svoj obytný priestor na oázu pohody. Ukážeme vám, ako vytvoriť jedinečné kúsky pomocou praktických nástrojov od PARKSIDE.

Máš na to! – s PARKSIDE

V nadchádzajúcom ročnom období nás klesajúce teploty vyzývajú, aby sme trávili viac času medzi svojimi štyrmi stenami a urobili si doma pohodlie. Teraz je ten správny čas vziať veci do vlastných rúk a vyjadriť svoj osobný štýl aj pomocou jednoduchých DIY (urob si sám) projektov. Existuje množstvo spôsobov, ako si vylepšiť vlastný obytný priestor a zútulniť ho.

Namiesto toho, aby ste sa zbavovali starých predmetov, môžete aj nemilované predmety bez väčšej námahy premeniť na všestranne obľúbené domáce vybavenie.

S trochou zručnosti, ako aj s nasledujúcimi tipmi a praktickými nástrojmi od PARKSIDE, môžete vytvoriť jedinečný vzhľad za krátky čas. Vybavení výkonnými nástrojmi a vhodným príslušenstvom, ako aj množstvom motivácie, sa kreativite nekladú žiadne medze. Poďme sa do toho pustiť!

Otoman vyrobený z automobilových pneumatík

Dokonca aj vyradené letné pneumatiky, premenené na útulný otoman, nájdu svoje nové využitie. Pre základný rám klasického kruhového dizajnu vyrežte pomocou priamočiarej píly „PARKSIDE PSTDA 20-Li B3“ dva zodpovedajúce drevené kruhy, ideálne z odpadového dreva. V ďalšom kroku ich pevne priskrutkujte na hornú a spodnú časť pneumatiky. Ďalej potrebujete asi 90 metrov sisalového lana. Či už v klasickej béžovej farbe alebo vo farebnom prevedení: Po výbere preferovanej farby lano postupne prilepte do kruhu okolo celej obruče. Začínajte od stredu vrchného dreveného panelu. Na túto prácu je ideálna univerzálna akumulátorová tavná pištoľ PARKSIDE, ktorá sa nahreje do 60 sekúnd, takže môžete hneď pokračovať bez akéhokoľvek zdržania. V závislosti od použitia, napríklad ako príručný stolík alebo podnožka, otomanu dodá dodatočný šarm niekoľko nábytkových nožičiek.

Ak sa nechcete rozlúčiť so svojím obľúbeným kreslom, môžete ho bez väčšej námahy prečalúniť sami. Ľahký a kompaktný „PARKSIDE Hobby elektrický sponkovač PHET 15 C2“ s

pohodlným ovládaním jednou rukou a protišmykovou mäkkou rukoväťou je ideálnym pomocníkom na prečalúnenie sedacieho nábytku do nového vzhľadu.

Nástroje pre všetkých

Aj väčšie renovačné projekty možno úspešne realizovať svojpomocne. Najmä amatérski domáci majstri by sa nemali báť ťažkej techniky, pretože na dosiahnutie profesionálneho výsledku nemusí byť správne špeciálne náradie drahé. S plynule nastaviteľnou pokosovou pílou „PKS 1500 B3“ od spoločnosti PARKSIDE možno ľahko rezať drevené aj plastové diely na mieru. Integrovaný laser zaisťuje zvýšenú presnosť rezu a bezpečnosť. Dosky sa dajú v krátkom čase narezať na správnu dĺžku, čím vytvoríte jednotlivé nástenné police.

Ukladacie prvky na stenu

Ak chcete vytvoriť nástennú poličku z vyradených drevených dosiek a kožených remienkov, jednoducho orežte dosky na požadovanú veľkosť a vyvŕtajte niekoľko otvorov na pripevnenie remienkov. Následne pomocou akumulátorovej vŕtačky PARKSIDE 20 V a skrutkovača „PABS 20 Li E6“, niekoľkých skrutiek a hmoždiniek pripevnite kožené remienky na stenu tak, aby slúžili ako držiaky pre drevené dosky. Potom vložte narezané drevené dosky do kožených popruhov a moderná nástenná polica s nádychom industriálneho štýlu je pripravená na zavesenie!

S PARKSIDE môžete začať chladnejšiu sezónu roka uvoľnene a s čerstvým dizajnom vašich štyroch stien.

Kompletný návod na otoman a ďalšie skvelé dizajnové nápady nájdete na:

Značky: