Nové rozhranie by vám mohlo pomôcť nájsť vami obľúbené a preferované filmy.

Aplikácia od Netflixu prešla zmenou a používatelia iOS by mali mať nové rozhranie práve k dispozícii. Zmena má priniesť lepšiu prehľadnosť filmov a seriálov, ktoré vás zaujímajú, a takisto aj prispôsobený výber žánru. Prakticky by išlo o vylepšenú obrazovku Domov s prispôsobením pre vaše záujmy a Netflix ju nazýva ako My Netflix.

Streamovacia služba ponúka množstvo obsahu, ktorý sa dá sledovať, no poznáte to sami. Často scrollujete a hľadáte nové filmy a seriály a aj napriek tomu si neviete vybrať. Nové rozhranie by mohlo pomôcť túto ponuku zúžiť a stále zostane otvorené novým možnostiam. Tie budú obsahovať snímky, ktoré ste si kedysi uložili do vášho zoznamu alebo budú obsahovať žánre, ktorým ste dali palec hore a označili, že sa vám páčia prípadne filmy, ktoré máte uložené v zariadení. Z takéhoto zoznamu by sa malo dať vybrať jednoduchšie.

Netflix stále upozorňuje na to, že je vhodné využívať interaktívne prvky, to znamená hodnotiť filmy, prípadne si filmy pridávať do vášho zoznamu či aktivovať pripomenutia pripravovaných noviniek. Na základe týchto ukazovateľov, ale aj na základe toho, čo pozeráte aj keď dané snímky nehodnotíte, bude prispôsobovať obsah šitý na mieru pre vás.

V súčasnosti je aplikácia na Androide len s miernym vylepšením, ktoré teraz obsahuje hlavnú upútavku v na karte Domov. Tu sa poskytovateľ rozhodol o promovať vždy jeden film, ktorého titulná fotografia zaberá takmer celú obrazovku aplikácie. Stále je, môžete zrolovať k vášmu zoznamu a ďalším kategóriám oddelených podľa žánru alebo podľa toho, čo máte práve rozpozerané.

netflix my home appZdroj: Netflix

Zdroj: Netflix

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.