Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tretí rok za sebou získali najnovšie modely televízorov od spoločnosti LG Electronics označenie Netflix Recommended TVs od globálnej internetovej spoločnosti, ktorá popularizovala streamovanie audiovizuálneho obsahu. Na základe hodnotenia sú označené televízory, ktoré ponúkajú vynikajúci výkon a skvelý zážitok zo sledovania obsahu cez Netflix.

Nové modely prešli prísnym hodnotením, ktoré sa zaoberalo najdôležitejšími faktormi pre koncového užívateľa, ako napríklad ľahké ovládanie alebo rýchlosť pripojenia k službe vďaka užívateľskému rozhraniu webOS 3.5 spoločnosti LG. Diaľkové ovládače modelov LG UHD pre rok 2017 vôbec po prvýkrát disponujú tlačidlom Netflix umožňujúce spustenie televízora aj služby zároveň jediným stlačením. Televízory sú vybavené poslednou verziou Netflix, ktorá umožňuje ľahký prístup z domovskej obrazovky.

„Samozrejme sme neuveriteľne hrdí, že naše televízory pre rok 2017 znovu získali označenie Netflix Recommended TVs,“ komentuje Marek Sojak z LG. „Aj vďaka takémuto uznaniu budeme naďalej hľadať spôsoby, ako majiteľom našich televízorov umožniť rýchly a ľahký prístup k 4K HDR obsahu a spríjemniť zážitok zo sledovania,“  dodáva.

Modely televízorov LG pre rok 2017 umožňujú užívateľom prezerať obsah vo vynikajúcom rozlíšení 4K HDR s perfektnými detailmi a širokou škálou živých farieb. Všetky rady prémiových televízorov v roku 2017 budú navyše podporovať kompletnú paletu formátov HDR vďaka funkcii Active HDR pre renderovanie svetlých scén a detailnému tieňovanie HDR obsahu, vrátane Dolby vision, HDR10 a HLG.