Používal niekto aplikáciu Netflix pre Windows?

Podporovala sťahovanie obsahu do počítača a dala sa využívať aj v off-line režime. Nevýhodou ale bolo, že nepodporovala rýchlejšie prehrávanie obsahu, ako je to zavedené vo webovom rozhraní. Na Reddite sa objavil príspevok, ktorý hovorí o vzniknutej situácii s aplikáciou pre Windows. Informuje o tom, že čoskoro bude dostupná nová verzia. Okrem noviniek príde o možnosť sťahovania filmovseriálov do počítača. Server MSPoweruser ukazuje náhľad na aktuálnu aplikáciu vo Windows.

Aktualizácia pomerne zastaranej aplikácie má priniesť prístup k živým prenosom, podporu predplatného s reklamami a tiež vyššiu kvalitu streamovania. Sťahovanie, ktoré doteraz umožňovalo uložiť na disk obsah až vo Full HD rozlíšení, dostupné nebude. Zostane možnosť využiť smartfón alebo tablet a mobilnú aplikáciu, ktorá má stále podporu stiahnutia obsahu do zariadenia.

Vyššie uvedená sociálna sieť má príspevky, ktoré sa na sťahovanie názorovo líšia. Kým niektorí hovoria, že im funkcia ani doteraz poriadne nefungovala, iní si ju pochvaľujú. Riešením bude pozastaviť automatické aktualizácie v obchode Microsoft Store. Prikláňame sa k názoru, že ak toto bude fungovať, pôjde o dočasné riešenie. Poskytovateľ bude časom vyžadovať aktualizovanú verziu, aby zaistil kompatibilitu pri prenášaní dát.

Netflix-for-Windows-appZdroj: MSPoweruser

Zdroj: Reddit

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.