Nikon Coolpix A100 je riešením pre niekoho, kto chce fotiť výrazne lepšie ako najlepším mobilným fototelefónom a pritom nechce mať vo vrecku nejakú veľkú tehlu.

Coolpix A100 je štíhly, štýlový a jednoducho použiteľný fotoaparát, ktorý schováte kdekoľvek.

Obrazový snímač CCD s 20,1 miliónmi pixelov a objektív NIKKOR s 5-násobným optickým zoomom, ktorý sa dá navyše rozšíriť na 10-násobný Dynamic Fine Zoom, vám pomôžu k naozaj veľmi dobrých fotkám. K dispozícii máte aj špeciálne efekty, s ktorými sa zabavíte a Rýchle efekty sú cestou ako urobiť zaujímavé fotky priamo vo fotoaparáte.

NikonCoolpix_A100_01_web2016_3_nowat

Coolpix A100 má automatickú voľbu motívov a pri našich testoch fotoaparát správne nastavil. Zaujímavá je funkcia Panoráma, ktorá je vybavená aj asistenciou. Ak potrebujete robiť video, je tu HD rozlíšenie a redukcia neostrosti. Hmotnosť je 119 gramov vrátane SD karty a batérie. Batéria vydrží na 250 fotiek. Fotoaparát existuje v 5 farbách.

Cena: 109 EUR
Zapožičal: Nikon

Tento článok vyšiel aj v tlačenom júnovom vydaní TOUCHIT č. 5/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky: