Nová Bondovka na seba nenechala dlho čakať, najmä v temných zákutiach internetu.

Na internete sa objavila ešte pred oficiálnym spustením premiérového vysielaniach v kinách. To nie je nijako neobvyklé, dokonca ani to, že je to v žalostnej kvalite. Ako upozorňuje portál TorrentFreak, fanúšikovia filmu sa pred diskutabilnou kvalitou nezastavia.

Otázkou ale zostáva, či pozeračov nazývať fanúšikov. Kradnutie asi nebude ten najlepší spôsob prejavu priazne.

Premiéra nebola na celom svete v jednom čase a niektoré krajiny musia ešte počkať, to vrátane USA, Ruska alebo Francúzska. Taká Austrália si počká ešte dlhšie a priaznivci Jamesa Bonda ho uvidia v kinách až v polovici Novembra. Legálnemu šíreniu, teda vysielaniu v kinách neprospieva ani fakt, že premiéra nie je v jednom čase celosvetovo. Kým sa dostane na Austráliu, film bude na internete vo vyššej kvalite.

Podľa toho, čo je vidno na záberoch, išlo o únik priamo z kina. Jedna verzia bola nahraná s holandskými titulkami, druhá v hindčine. Na snímkach je vidno, že záznam obsahuje dopracovanú reklamu na gambling. Je teda vysoký predpoklad, že za toto niekto zaplatil a bolo to súčasťou „výrobného“ procesu takto ukradnutého filmu nahratého na kameru. Na internete poznáte tieto filmy označené v názve ako CAM. Už z tohto vám je jasné, že kvalita bude mizerná.

no time to dieZdroj: TorrentFreak
No.Time.to.Die.2021.720p.HDCAM-C1NEM4
no time to dieZdroj: TorrentFreak
No Time to Die (2021) 720p CAMRip [Hindi-Dub]

Zdroj: TorrentFreak

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.