Ikonická klasika v novom kabáte a možnosťami je už dostupná na Slovensku.

Výrobca tento model ponúka len vo verzii Dual SIM, čo nebude pre nikoho prekážka. Modely, ktoré podporujú len jednu SIM bývajú spravidla lacnejšie, no hovoríme o cene do 10 eur. V minulosti Single SIM preferovali najmä telekomunikační operátori.

Telefón má priniesť inovovanú dizajnovú klasiku s lepšími parametrami, budete tu mať FM rádio, Bluetooth 5.0 a 2,8“ QVGA displej. Softvérová výbava bude obsahovať aj legendárnu hru Had.

Nokia 6310 je smartfón určený všade tam, kde potrebujete dlhú výdrž na jedno nabitie. Pohotovostný režim po dobu dvoch týždňov nie je pre tento typ zariadení nič výnimočné. Tým, že používa iný operačný systém, výrobcom označený ako S30+, nepotrebuje ani tak veľkú batériu. Tá zostala vymeniteľná a kapacita 1150 mAh je dostatočne veľká.

Na pripojenie do internetu sa dá použiť Wi-Fi modul, v rámci GPS je len tzv. asistované GPS fungujúce na základe triangulácie od operátora a Wi-Fi. Vyhotovený je v štyroch farebných variantoch, modrý je len pre indický trh. Na Slovensku sa bude predávať za cenu 59 eur v čiernej farbe.

Zdroj: Nokia, vlastné

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.