Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

S najnovšou funkčnosťou Acronis môžu MSP partneri odlíšiť svoje služby ponukou bezkonkurenčnej kontinuity prevádzky svojich klientov s minimálnymi investíciami do zdrojov

Spoločnosť Acronis, globálny líder na trhu riešení kybernetickej ochrany, oznámila dostupnosť novej služby Acronis Managed Detection and Response (MDR), ktorá je teraz k dispozícii všetkým poskytovateľom MSP využívajúcim Acronis Cyber Protect Cloud. Táto služba umožňuje poskytovateľom MSP ponúkať bezpečnostný monitoring na profesionálnej úrovni, rýchlu detekciu, investigáciu, elimináciu hrozieb, reakciu na incidenty a nápravu kybernetických útokov – bez nutnosti udržiavať kvalifikovaný tím a špecializovaný set nástrojov.

Služba Acronis MDR je postavená na technológii Novacoast, dá sa jednoducho využívať a je spoľahlivá. Je to nepretržite dostupná služba zabezpečenia koncových bodov vytvorená pre MSP. Zahŕňa natívnu integráciu ochrany dát a obnovu po útoku, ktorá klientom prináša maximálnu odolnosť proti hrozbám a integrované funkcie v rámci platformy Acronis Cyber Protect Cloud. Optimalizuje využitie zdrojov z vysoko škálovateľnej platformy navrhnutej tak, aby ju bolo možné ľahko rozširovať, pridávať atraktívne služby a zvyšovať príjmy z nových i existujúcich príležitostí pre zákazníkov.

Čo môžu MSP očakávať od zavedenia Acronis MDR:

  • Nepretržité monitorovanie a rýchla detekcia 24 hodín denne, 7 dní v týždni, 365 dní v roku.
  • Rýchle šetrenie vedené skúsenými bezpečnostnými analytikmi.
  • Triedenie kybernetických udalostí a rýchlejšie stanovenie priorít bezpečnostných udalostí na základe výstrah v reálnom čase a podrobné analýzy.
  • Okamžitá reakcia aj kratší stredný čas odozvy.
  • Kompletná náprava, ktorá zahŕňa bezproblémovú obnovu s možnosťou úplného outsourcingu.
  • Prioritný prehľad o hrozbách, ktorý konsoliduje ochranu dát a kybernetickú bezpečnosť.

„Mnoho bežných MDR platforiem, bohužiaľ, nezahŕňa obnovu alebo sa spolieha na doplnkovú službu uľahčujúcu nápravu po kybernetickom útoku,“ povedal Štěpán Bínek, manažér predaja cloudových riešení Acronis v spoločnosti ZEBRA SYSTEMS. „Acronis MDR prináša službu, ktorá ide nad rámec bežného MDR a ktorá zahŕňa integrovanú nápravu a obnovu. Bezpečnostný tím MDR dokáže napraviť hrozby zastavením procesov malvérovej nákazy, premiestením hrozieb do karantény a vrátením zmien zo záloh. Tým môžu naši MSP partneri odlíšiť svoje služby ponukou bezkonkurenčnej kontinuity prevádzky svojich klientov s minimálnymi investíciami do zdrojov.“

Viac informácií nájdete v tomto videu: https://www.youtube.com/watch?v=yTZdsu7sSaY

Značky: