Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Canon Europe predstavuje novú snímaciu jednotku pre farebnú digitálnu produkčných tlačiarní radu imagePRESS C910, ktorá reaguje na rastúci dopyt trhu po rozšírenej automatizácii tlače. Toto voliteľné príslušenstvo, ktoré je už k dispozícii pre vlajkový rad Canon imagePRESS C10010VP, umožní komerčným tlačiarňam aj interným tlačovým oddeleniam dosahovať najvyššiu kvalitu tlačových výstupov v kratšom čase a bez manuálnych zásahov obsluhy.

Snímacia jednotka odstraňuje nutnosť časovo náročnej ručnej kalibrácie a je vybavená dvoma snímačmi – kontaktným obrazovým a spektroskopickým. Tie sledujú predozadnú registráciu a farebný tón každého obrazu pred a počas tlače. Automaticky prispôsobujú nastavenie úlohy od prvého až po posledný list bez ohľadu na zručnosti obsluhy. Toto nastavenie prebiehajúce v reálnom čase zohľadňuje typ média a zvyšuje už beztak vynikajúcu úroveň automatickej kalibrácie farieb, ktorú ponúka vstavaná technológia Multi Density Adjustment Technology (Multi-DAT) (táto technológia vykonáva automatickú kalibráciu meraním vzoriek farieb na prenosovom páse a je štandardnou výbavou strojov Canon imagePRESS).

Hiro Imamura, viceprezident divízie Document Solutions Marketing & Innovation spoločnosti Canon Europe, k tomu podotýka: „Tlačiareň radu imagePRESS C910 je robustné, všestranne vybavené produkčné zariadenie, ktoré v sebe spája produktivitu, kvalitu a flexibilitu. Od svojho uvedenia na trh sa teší širokej obľube u komerčných i vnútropodnikových tlačiarní a my naďalej rozvíjame jeho schopnosti. Najprv sme pridali ďalšie dokončovacie riešenie pre čelné orezanie brožúr a online krúžkovú väzbu a teraz prinášame novú snímaciu jednotku. Tú obzvlášť ocenia mnohí zákazníci, ktorí sa v dôsledku nedávnych globálnych zmien ocitli pod tlakom, aby s menšími tímami plnili napäté termíny a očakávania vysokej kvality, a potrebujú tak sústrediť kvalifikované zdroje tam, kde majú pre zákazníkov najväčšiu pridanú hodnotu.“

Nová snímacia jednotka pre tlačiarne radu imagePRESS C910 je komerčne dostupná v spoločnosti Canon a pre akreditovaných partnerov od 7. októbra. Viac nájdete na tomto odkaze.

Ďalšie informácie o existujúcich dokončovacích moduloch pre rad imagePRESS C910 nájdete tu.

Značky: