Spoločnosť eWay System oznámila vydanie novej verzie svojho kľúčového produktu eWay-CRM 5.3 s množstvom nových funkcií, vďaka ktorým môžete mať všetky firemné záležitosti pod kontrolou.

Nový modul Úlohy významne posúva hranice možností Outlooku a umožňuje pracovať s úlohami iných ľudí, zaviesť tímové úlohy či evidovať podrobnú históriu práce s úlohami. A to všetko aj z mobilného telefónu!

„Nový modul Úlohy výrazne zlepšuje eWay-CRM. Nové úlohy sú pre prácu omnoho lepšie ako tie pôvodné. Okrem iných skvelých vlastností, ako je možnosť delegovať úlohy a pritom ich nestratiť z dohľadu, je tiež možnosť skontrolovať a spracovať ich v mobile, a to sa mi často pri pohybe v teréne, pred a po schôdzkach, hodí. Nič mi neutečie, ani drobnosti, a to sa pri profesionálnej práci vždy cení.“ Uviedla k novému modulu Úlohy Miriam Semjanová, senior projektová manažérka eWay-CRM.

Medzi hlavné vylepšenia novej verzie eWay-CRM 5.3 patrí:

  • Používateľom bude dostupný nový modul Úlohy, ktorý je plne samostatný a už nevyužíva modul Úlohy v Microsoft Outlook. Vďaka vlastnému modulu Úlohy budete mať neustále prehľad o tom, ako riešiteľ na svojej úlohe pracuje, v akom stave úloha je, ale napríklad aj o tom, že prišlo ku preradeniu úlohy na iného používateľa.
  • Stačí jedenkrát kliknúť a email v Microsoft Outlooku bude prevedený na úlohu. Vďaka novým možnostiam je to skutočne jednoduché.
  • Úlohu môžete delegovať a prostredníctvom záložky Používatelia môžete ku úlohe priradiť aj ďalších členov tímu. Pokiaľ na úlohe príde ku nejakej zmene, všetci členovia tímu sú o tom hneď informovaní vďaka automatickým emailovým notifikáciám.
  • Ste zvyknutí na opakované úlohy, ktoré splníte a oni sa automaticky obnovia pre ďalšie obdobie? Aj s touto funkciou ku vám prichádza nový modul Úlohy v eWay-CRM.
  • Máte radi, keď vám niekto automaticky pripomenie, aby ste na niečo nezabudli? Aj naše úlohy to dokážu, stačí aby ste si pri ich vytváraní nastavili pripomienku. A nebojte, aj keby ste synchronizovali úlohy s Microsoft Outlookom, pripomienka vám vždy vyskočí len raz.
  • Prídu vám niektoré úlohy príliš komplikované a je potrebné ich rozdeliť na menšie časti? Vďaka záložke Podúlohy môžete vytvoriť podriadených úloh koľko chcete.
  • Dialógové okno Úlohy si môžete prispôsobiť tak, ako potrebujete. Pridajte si vlastné polia, ktoré chcete mať vyplnené, nastavte používateľom práva, aby s modulom mohli pracovať len tí, ktorým je určený, alebo podľa svojich firemných procesov nastavte pracovné postupy úlohy tak, , aby sa vždy vykonali len tie akcie, ktoré očakávate.
  • Vďaka histórii záznamov máte vždy po ruke aj jednotlivé zmeny, ktoré boli na položke úlohy vykonané.

Značky: