Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Panasonic SC- AKX520 – karaoke ako v klube

Spoločnosť Panasonic uvádza na slovenský trh mini audiosystém  SC-AKX520. Model je určený pre milovníkov večierkov a hudobnej zábavy v štýle karaoke. Jeho predný panel produkuje svetelné efekty synchronizované s hudbou v troch farbách. Okrem robustného zvuku ocenia užívatelia veľký ovládač hlasitosti, celý rad DJ efektov a ovládanie pomocou aplikácie Panasonic MAX Juke v štýle klasických jukeboxov. Do tvorby playlistu sa tak môžu zapojiť všetci prítomní. Audiosystém sa predáva za odporúčanú cenu 255 eur.

Vďaka dvom mikrofónovým vstupom sa karaoke môžu zúčastniť dvaja speváci naraz. K dispozícii je tiež niekoľko vyspelých karaoke funkcií, ako potlačenie vokálnych stôp z nahrávky alebo možnosť ovládania tóniny a tempa piesne, ovládanie hlasitosti hudby v pozadí a mikrofónový ekvalizér. Nechýba ani echo, ktoré pridá hlasu efekt koncertnej haly. Ovládanie uľahčuje prehľadná aplikácia pre chytré telefóny, s ktorou možno audiosystém prepojiť pomocou Bluetooth. Telefónom tak môžete regulovať svetelné efekty alebo výber karaoke efektu. Funkcia Jukebox Request umožňuje vytvárať a zdieľať playlisty s priateľmi. Model AKX520 je vybavený tiež funkciou DJ Sampler, ktorá umožňuje rôzne triky od scratchingu po pridávanie zvukových efektov do prehrávanej hudby. Medzi ďalšie DJ efekty patrí phaser alebo echo, takže si doma môžete napodobniť svojich klubových hrdinov.

Kvalitný zosilňovač a konštrukcia reproduktorov (rozmerný basový woofer v kombinácii s výškovým tweeterom s priemerom 6 cm) sú zárukou čistého a hutného zvuku. Woofer s celkovým výkonom 650 W (RMS) má priemer 20 cm. Ešte väčšie zdôraznenie basov pri počúvaní rytmickej a tanečnej hudby zaisťuje funkcia D.Bass Beat.

Okrem modelu SC-AKX520 je na slovenskom trhu dostupný aj kompaktnejší model SC-AKX320 s wooferom s priemerom 16 cm a úctyhodným výkonom 450 W (RMS). Predáva sa za cenu 209 eur.

Mikrosystém SC-PMX90: veľa možností a skvelý zvuk

Nový mikrosystém Panasonic SC-PMX90 umožňuje jednoduché počúvanie streamovanej hudby prostredníctvom zariadení typu Chromecast Audio. Vo chvíli, keď pustíte hudbu v zariadení pripojenom cez vstup Aux-in, funkcia Autoplay automaticky zapne mikrosystém. Pomocou aplikácie Panasonic Music Streaming môžete následne vytvárať playlisty alebo meniť poradie prehrávaných skladieb. Model SC-PMX90 je na slovenskom trhu dostupný za odporúčanú cenu 269 eur.

Model je vybavený optickým vstupom pre pripojenie televízora. Audiosystém s výkonom 120 W zaisťuje oveľa kvalitnejší zvuk, než aký dosahujú televízne reproduktory.

Za skvelým zvukom vo vysokom rozlíšení stoja kvalitné hi-fi komponenty. Príkladom sú elektrolytické kondenzátory, kondenzátory s pokovovanou polyesterovou vrstvou, zosilňovače LincsD-amp najnovšej generácie či trojpásmové reproduktory s kónickými a piezo membránami a bambusovými basovými woofermi. Výsledkom je prirodzený zvuk bez skreslenia. Audiofilský DA prevodník v kombinácii s USB vstupom umožňuje vysoko kvalitné prehrávanie hudby aj z počítača v moderných formátoch DSD, FLAC, WAV, AIFF a ďalších. Samozrejmosťou je Bluetooth, rádio FM a CD prehrávač.

Okrem modelu SC-PMX90 je na slovenskom trhu dostupný aj model SC-PMC92, ktorý sa predáva za cenu 289 eur.

Mikrosystém SC-HC412 – elegantné štíhle prevedenie s optimalizovaným zvukom pre každú miestnosť

Nový mikrosystém SC-HC412 a vyniká štíhlym elegantným vzhľadom a skvelým zvukom. Predný panel z lešteného hliníka ladí s textilnou výplňou reproduktorov a je vhodný do akéhokoľvek moderného interiéru. Technológia Space Tune automaticky optimalizuje zvuk podľa umiestnenia mikrosystému. K dispozícii sú tri prednastavené režimy pre umiestnenie blízko steny, na stene alebo v rohu miestnosti. Ďalší charakter zvuku si môžu užívatelia následne upraviť. Režim Clear Surround vytvára realistický zvuk v celom priestore a funkcie D. Bass zosilňuje basy v závislosti od zdroja zvuku. Mikrosystém SC-HC412 sa predáva za odporúčanú cenu 219 eur.

Novinka je vybavená funkciou AUX-IN Autoplay, ktorá uľahčuje počúvanie hudby streamovanej cez zariadenie Chromecast Audio a zosilňovačom LincsD-amp najnovšej generácie s výkonom 40 W (RMS). Využíva stereo reproduktory systému Twisted Acoustic Port s priemerom 8 cm s jedinečným tvarom, vďaka ktorému vytvárajú štíhle audiosystémy prekvapivo jasný a mohutný zvuk.

K dispozícii je CD prehrávač, rádio DAB+ aj FM, USB a Bluetooth, takže môžete ľahko počúvať hudbu z telefónu alebo tabletu. Rovnako ako pri rade PMX je možné s využitím mobilnej aplikácie Panasonic Music

Okrem modelu SC-HC412 je na slovenskom trhu dostupný aj model SC-HC410, ktorý sa predáva za cenu 199 eur.

Značky: