Nové vydanie časopisu TOUCHIT už nájdete v novinových stánkoch. Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať cez mobilnú aplikáciu už teraz. Objednajte si ročné predplatné od 19,90 eur teraz aj s  užitočnou príručkou Začíname so smartfónom. Ak ste predplatiteľ, máte prístup do mobilnej aplikácie zadarmo. Aktivujte si aplikáciu tu. Časopis samozrejme poputuje aj do vašich poštových schránok.


V novom decembrovom čísle TOUCHIT sa venujeme budúcnosti smartfónov. Kam sa ich vývoj posunie? S čím sa budeme stretávať v roku 2020 v oblasti smartfónov? Podľahneme telefónom s ohybným displejom a výsuvnými fotoaparátmi?

Vybrali sme aj TOP produkty roka 2019, ktoré považujeme za skutočné technologické skvosty. V špecializovanom teste sme vyskúšali bezdrôtové slúchadlá na šport a do kancelárie. Ako uvidíte, v tomto segmente je stále veľa inovácií.

Pozrieme sa aj do sídla IBM, kde uvidíte spolu s nami skutočný kvantový počítač. Až tu sme pochopili, že je skutočne čas zmeniť náš pohľad na to, ako sme sa na počítače pozerali doteraz.

Nezabudli sme ani na novoročné predsavzatia, ktoré sa väčšinou spájajú so štíhlou líniou a lepšou formou a kondíciou. V našej téme nájdete tipy na produkty, ktoré vám pomôžu budovať kondíciu, zlepšiť životný štýl a schudnúť. Užitočné pre vás môžu byť aj aplikácie.

V našich súťažiach môžete zase vyhrať atraktívne ceny: reproduktor Niceboy Raze Home, 3x Eset Internet Security či LTE router od ZyXEL. Zapojte sa do súťaží tu.

Využite teraz našu mimoriadnu ponuku ročného predplatného spolu s príručkou Začíname so smartfónom. 

Nové vydanie už môžu naši predplatitelia čítať na svojom smartfóne či tablete a v týchto dňoch ho dostanú do svojich poštových schránok. Na vás ostatných čaká v novinových stánkoch  za 2,49 eura, alebo si môžete objednať ročné predplatné od 19,90 eura v našom eshope.  

To však nie je všetko, čítajte ďalej, čo všetko za dozviete v najnovšom čísle TOUCHIT.

Ako a prečo nahradíme RAM a Flash?

Ako dnes prebieha vývoj nových typov polovodičových pamätí? Čím sa odlišujú a prečo je nevyhnutné, že jedného dňa príde ich čas a pošlú súčasné riešenia do histórie? Každá technológia konštrukcie polovodičov jedného dňa dospeje k svojmu koncu. Inak tomu nie je ani u pamäťových technológií DRAM a NAND flash, ktoré sú kontinuálne vyvíjané už mnoho dekád a v rámci svojich odvetví celkom dominujú.

Technológie, ktoré vám pomôžu pri chudnutí

Možnože aj váš začiatok nového roka budú sprevádzať novoročné predsavzatia. A jedným z najčastejších predsavzatí je odhodlanie byť fyzicky aktívnejší a v ideálnom prípade aj schudnúť. S touto úlohou vám môžu pomôcť aj technológie.

TOP produkty roka 2019

V tomto článku zhrňujeme najlepšie produkty, ktoré sa objavili v našej redakcii počas celého roka 2019. Produkty sme rozdelili do kategórie smartfóny, klasické notebooky, herné notebooky, televízory, slúchadlá, reproduktory, inteligentné hodinky, elektrické kolobežky a bicykle, elektrické autá, inteligentná domácnosť, fotoaparáty a tablety.

Bezdrôtové slúchadlá na šport a do kancelárie

V tomto teste nájdete štvoricu bezdrôtových slúchadiel. V jednom prípade si z nich môžete spraviť klasické drôtové slúchadlá. Na trhu je dnes na výber obrovský počet modelov a slúchadlá sú životnosťou v tesnom závese za smartfónmi. Niežeby vám pár rokov nevydržali, no výrobcovia prinášajú každý rok inovácie oproti predchádzajúcej verzii danej série alebo prídu s novou.

Využite teraz našu mimoriadnu ponuku ročného predplatného spolu s príručkou Začíname so smartfónom. 

Nové vydanie už môžu naši predplatitelia čítať na svojom smartfóne či tablete a v týchto dňoch ho dostanú do svojich poštových schránok. Na vás ostatných čaká v novinových stánkoch  za 2,49 eura, alebo si môžete objednať ročné predplatné od 19,90 eura v našom eshope.  

Značky: