Dvojčíslo január-február časopisu TOUCHIT príde do novinových stánkov už zajtra. 

Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať cez mobilnú aplikáciu už teraz. Objednajte si ročné predplatné od 19,90 eur teraz aj s reproduktorom Xiaomi alebo powerbankou Xiaomi. Ak ste predplatiteľ, máte prístup do mobilnej aplikácie zadarmo. Aktivujte si aplikáciu tu. Časopis samozrejme poputuje aj do vašich poštových schránok.

 

V tomto prinášame veľkú reportáž z výstavy CES. Nájdete v nej zhrnutie všetkého podstatného, čo sa na CESe udialo a aké produkty, boli predstavené. Otestovali sme aj najnovší robotický vysávač iRobot Roomba i7+, ktorý s s vysávaním poradí sám celý mesiac.

V najnovšom TOUCHITe sa dočítate aj to, komu vlastne patrí internet, prinášame aj tipy, ako ušetriť pri nákupoch cez internet či ako cestovať nielen po Slovensku vďaka aplikáciám.

Nezabudli sme ani na poriadnu dávku redakčných testov Otestovali sme najnovšie fitness hodinky a náramok, reproduktory za neprekonateľné ceny, herné notebooky či monitory. Zo softvéru si budete môcť prečítať o najlepších programoch pre Windows či ako ochrániť svoje súbory šifrovaním.

V našich súťažiach môžete zase vyhrať atraktívne ceny: slúchadlá Audio Technica, outdoorový reproduktor Trust či Alcatel A7. Zapojte sa do súťaží tu.

Nové vydanie už môžu naši predplatitelia čítať na svojom smartfóne či tablete a v týchto dňoch ho dostanú do svojich poštových schránok. Na vás ostatných čaká v novinových stánkoch  za 2,49 eura, alebo si môžete objednať ročné predplatné od 19,90 eura v našom eshope.  Teraz aj so Xiaomi powerbankou či Xiaomi bezdrôtovým reproduktorom. Kúpte si predplatné tu. 

To však nie je všetko, čítajte ďalej, čo všetko za dozviete v najnovšom čísle TOUCHIT. TOUCHIT je moderný časopis, pre ľudí, ktorí milujú technológie tak ako my v redakcii.

Komu vlastne patrí internet?

Internet používame všetci denne, ale premýšľali ste niekedy nad tým, komu vlastne patrí? Je, tak nejako nás všetkých, alebo ho vlastní nejaký ozajstný vlastník, ktorý rozhoduje o najdôležitejších veciach? Internet používa denne väčšina celosvetovej, osemmiliardovej populácie. Je kľúčovým prvkom v rámci komunikácie a šírenia informácií a jeho vplyv na našu spoločnosť je vskutku masívny. Kým pred 30 rokmi ho takmer nikto skoro na nič nepoužíval, dnes ho používajú takmer všetci, a to skoro na všetko.

Ako ušetriť pri nákupoch cez internet

Stretli ste sa už s pojmom cashback? Označuje úkon, keď pri platení platobnou kartou môžete požiadať obchod, aby vám stiahol z karty viac peňazí, ako je hodnota nákupu a rozdiel vám vrátil späť v hotovosti. Na internete a pri online nakupovaní sa však tento výraz spomína v súvislosti s rôznymi službami a portálmi, ktoré vám vrátia peniaze späť z každého nákupu.

Herné notebooky: Poslední mohykáni s GeForce GTX?

Vo februári sa dostali na trh prvé notebooky s grafickými kartami NVIDIA GeForce RTX. Počas Vianoc a začiatkom roka 2019 sme však v redakcii otestovali pár noviniek, ktoré majú vo výbave grafické čipy radu GeForce GTX. Tieto notebooky netreba v žiadnom prípade odpisovať, pre mnohých hráčov budú atraktívne z hľadiska ceny. Dá sa totiž očakávať možné zlacnenie po príchode modelov s novou generáciou grafických čipov.

Teraz predplatné aj s powerbankou alebo reproduktorom Xiaomi

Nové vydanie už môžu naši predplatitelia čítať na svojom smartfóne či tablete a v týchto dňoch ho dostanú do svojich poštových schránok. Na vás ostatných čaká v novinových stánkoch iba za 2,49 eura, alebo si môžete objednať ročné predplatné od 19,90 eura v našom eshope.  Teraz aj so Xiaomi powerbankou či Xiaomi bezdrôtovým reproduktorom. Kúpte si predplatné tu. 

Značky: