Nové vydanie časopisu TOUCHIT je tu a predplatitelia si ho už môžu čítať v mobilnej aplikácií a čoskoro im príde aj do poštovej schránky. TOUCHIT nájdete aj v každom dobrom novinovom stánku.  Pozrite sa, čo všetko vám v novom vydaní prinášame.


V najnovšom vydaní sa vrátime na výstavu MWC do Barcelony a prinesieme kompletný prehľad toho, čo sa tam dialo, spolu s detailnými informáciami o jednotlivých smartfónoch. Po prvýkrát sme navštívili aj špecializovanú výstavu v Amsterdame orientovanú na kvalitu zvuku a obrazu.

Naši redaktori sa venovali aj téme škodlivosti mobilných telefónov, ako je to s nimi naozaj? Škodia nám mobilné telefóny? Odpovede nájdete v novom vydaní časopisu TOUCHIT. V novom seriály vám poradíme, ako vytvoriť inteligentné osvetlenie v domácnosti a pozrieme sa aj na to, ako sa bude virtuálna realita používať pri komunikácií a bežnom chatovaní.

Prinášame aj množstvo testov a recenzií. Otestovali sme slúchadlá, ktoré nie sú lacné, no rozhodne zaujmú kvalitou vyhotovenia a reprodukciou zvuku. Do duelu sme proti sebe postavili Lenovo Yoga vs. Lenovo IdeaPad. Ktorý z nich to vyhrá?

Otestujeme aj telefóny s extra dobrými cenami, akčnú kameru Xiaomi Mi Action Camera 4K, zakrivené monitory pre hráčov, unikátne myši a klávesnice či routre pre vašu domácu Wi-Fi sieť.

Nezabúdame ani na fanúšikov softvéru a aplikácií. Pre nich sme tento mesiac pripravili na stiahnutie softvér Backup4all a novaPDF 9 Professional. Vyskúšali sme si aj službu Sledovanie.TV a podelíme sa o naše skúsenosti. A v neposlednom rade sme pripravili veľké množstvo tipov a trikov, ako upravovať fotky na telefóne a v počítači zadarmo, užitočné tipy pre Microsoft Office či tipy na programy, ktoré môžete používať priamo v internetovom prehliadači.

A nezabudli sme ani na súťaže. Vyhrať môžete Xiaomi Mi Action Camera 4K či powerbanku ZENS s bezdrôtovým nabíjaním.  Zapojte sa do našich súťaží.

Nové vydanie už môžu naši predplatitelia čítať na svojom smartfóne či tablete a v týchto dňoch ho dostanú do svojich poštových schránok. Na vás ostatných čaká v novinových stánkoch iba za 1,99 eura, alebo si môžete objednať predplatné v našom eshope

To však nie je všetko, čítajte ďalej, čo všetko za dozviete v najnovšom čísle TOUCHIT. TOUCHIT je moderný časopis, pre ľudí, ktorí milujú technológie tak ako my v redakcii.

MWC 2018: V znamení Samsung Galaxy S9 a Sony Xperia XZ2

Mobile World Congress v Barcelone je každý rok najväčšie predstavenie mobilných telefónov na svete. Tento rok bolo celé dianie kongresu poznačené tým, že Samsung predstavil svoju vlajkovú loď, a preto sa viaceré iné firmy stiahli. Z veľkých sa hlavne Sony nezľaklo a predstavilo dlho očakávanú zmenu dizajnu svojich telefónov Xperia. Veľkú reportáž nájdete v aktuálnom vydaní TOUCHIT, ktoré hľadajte v novinových stánkoch.

Priatelia 2.0 – Virtuálna realita ako komunikačný nástroj

Virtuálnu realitu dnes väčšina ľudí vníma ako nástroj na aktívne hranie hier, či pasívne sledovanie rôznorodého 360° videoobsahu. Potenciál technológie je však omnoho väčší a jedným zo sľubných smerov je jej použitie na nadväzovanie sociálneho kontaktu. V našom článku v novom vydaní TOUCHIT sa dočítate viac.

Smartfóny s extra dobrou cenovkou

Stredná trieda akoby vymierala pod silnou konkurenciou. Nie, toto nie je úvod do ekonomickej situácie našej krajiny alebo okolitých štátov. Pri sledovaní trhu so smartfónmi je vidieť, že modely v strednej triede majú ohromnú konkurenciu. Predsa len toto je trieda, po ktorej sa obzerá každý hľadajúc lepší smartfón. High-end modely sú určené pre tých, čo chcú v danej značke momentálne to najlepšie na trhu. Priepasť, ktorá sa tvorí, praje lepšiemu hodnoteniu základných modelov.

Programy priamo v internetovom prehliadači

Všetko je na webe. Toto nie je úplne nový výrok. Pochádza z čias, keď sme ešte netrpezlivo očakávali každú novú verziu webového prehliadača. Žiadne automatické aktualizácie, ale manuálne stiahnutie a rýdza radosť z noviniek. Dnes je doba iná a pomaly ani neevidujeme, akú verziu prehliadača používame. Najmä keď dostávajú s mesačnými odstupmi úplne nové číslo hlavnej verzie. Prinášajú novinky, o tom bez debaty. Svoje vedia vývojári webových aplikácií. Vďaka novým technológiám sa tak programy presúvajú do prehliadača.

TOUCHIT je moderný časopis, pre ľudí, ktorí milujú technológie tak ako my v redakcii. Nové vydanie na vás čaká v novinových stánkoch iba za 1,99 eura, alebo si môžete objednať predplatné cez náš eshop.

Značky: