Predplatitelia prémiových služieb PS Plus a Xbox Live Gold si už onedlho budú môcť sťahovať do svojich zariadení novú várku hier.

Everybody’s Gone to the Rapture je prvá PS4 hra z novembrovej ponuky pre PS Plus. V nej sa snažíte vyriešiť záhadu opusteného anglického mestečka – hlavne kam sa podeli všetci jeho obyvatelia. Očakávajte vysokú kvalitu, vývojárske štúdio predtým pracovalo aj na výbornej hre Dear Esther. Druhá hra pre PS4 je The Deadly Tower of Monsters, ktorá je inšpirovaná klasickými béčkovými sci-fi filmami z 50-tych rokov.

Staršie PlayStation platformy tiež nebudú ukrátené. Majitelia PS3 dostanú solídne rally preteky Dirt 3 od Codemasters, a samozrejme aj druhú hru, bizarné RPG Costume Quest 2 od Double Fine. Hra Letter Quest, ktorá sa evidentne inšpirovala v populárnom Scrabble, vám pobeží na Vite aj na PS4. Poslednou hrou z ponuky pre PS Plus je Pumped BMX+, na štýl kedysi slávnej Elastomanie, a zahráte si ju na Vite, PS3 aj PS4.

Majitelia Xbox One sa môžu tešiť na novú multiplayerovú akčnú indie hru Super Dungeon Bros. Neskôr v mesiaci dostanú netradičnú posmrtnú detektívku Murdered: Soul Suspect z dielne už nefunkčného štúdia Airtight Games.

Starší Xbox 360 tiež dostane dve solídne hry. Prvou je remake klasickej adventúry The Secret of Monkey Island z dielne LucasArts. Neskôr v mesiaci ju v ponuke vymení uletená sci-fi strieľačka Far Cry 3: Blood Dragon od Ubisoftu. Obe hry sa dajú zahrať aj na Xbox One.

Zdroj: PlayStation Blog, Major Nelson

Značky: