Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nový firmware verzie 5.7 pre PocketBook Ultra, ktorý je k dispozícii na stiahnutie, umožňuje prečítať si zadarmo ukážky kníh.

PocketBook Ultra je unikátna čítačka s funkciou skenera ISBN, ktorý uľahčuje vyhľadávanie kníh v on-line katalógoch, obchodoch a ďalších internetových zdrojoch.

S novým firmvérom 5.7 si môžu užívatelia z on-line obchodov zadarmo stiahnuť ukážku z knihy predtým, ako sa rozhodnú, či ju chcú kúpiť. Pred platením sa tak môžu zoznámiť s časťou textu a zistiť, či im autorov štýl vyhovuje.

Vo všetkých formátoch vrátane PDF a DjVu je teraz možné čítať vo full screen móde. Navyše je výrazne rýchlejšie stránkovanie vo formátoch PDF a FB2.

Tiež stiahnutie obsahu do zariadenia je teraz pohodlnejšie – nová verzia firmvéru má vylepšený prehliadač a užívateľské rozhranie pre synchronizáciu súborov so službami Dropbox, PocketBook Sync a Send-To-PocketBook.

Stiahnite si update firmvéru svojej čítačky PocketBook Ultra pohodlne cez wi-fi, alebo s použitím pamäťovej karty z oficiálnej webovej stránky PocketBook

Značky: