Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Chcete do siete svojej organizácie pripojiť IP telefóny, IP kamery a Wi-Fi prístupové body, ale firemné switche sú pre vás príliš nákladné?

Spoločnosť ZyXEL Communications na trh uvádza nový rad 5/8portových switchov GS1200, ktorý malým organizáciám a startupom umožňuje pripojiť svoje IP zariadenia pomocou menšieho počtu káblov a jednoduchšieho grafického rozhrania.

Napájanie cez Ethernet organizáciám prináša nové možnosti

5-Port…5/8portový, webovo spravovatelných PoE switch; Access…Prístupový bod radu NWA5120; Desktop… Stolný počítač; Gigabit Ethernet… Gigabitový Ethernet, Gigabit PoE… Gigabitové PoE napájanie; IP cam… IP kamera; IP phone… IP telefón; Unified … Unifikovaná bezpečnostná brána

GS1200 prepája IP zariadenia v malej organizácii

Všetkým, ktorí začínajú s podnikaním, sa hodí každé ušetrené euro. Rad GS1200 tvorí PoE gigabitové switche, ktoré na rovnakom kábli zaisťujú prenos dát i napájanie. Pripojenie zariadení napájaných cez Ethernet sa tak zaobíde bez nevzhľadnej kabeláže a zbytočných nákladov. Technológia PoE+ do každého portu dodáva 30 Wattov, čo stačí pre napájanie väčšiny PoE zariadení v malej organizácii.

Jednoduchá správa siete

Úspora času pri správe sietí pre podnikateľov znamená, že sa môžu viac venovať dôležitejším činnostiam. Switche GS1200 sú vybavené grafickým webovým rozhraním pre nastavenie celej siete niekoľkými jednoduchými kliknutiami. Vďaka inteligentným funkciám ako napr. VLAN a QoS je možné rozdeliť do menších skupín a určiť prioritu šírky pásma za účelom vyššej bezpečnosti a plynulejšieho výkonu.

Grafické webové rozhranie switchov radu GS1200

Grafické webové rozhranie switchov radu GS1200

Pri absencii sieťovej prevádzky switche radu GS1200 automaticky prechádzajú do úsporného režimu, čím spĺňajú požiadavky na úsporu energie podľa normy IEEE 802.3az. Spoločnosť ZyXEL ponúka komplexné portfólio riadených, chytrých riadených a webovo spravovatelných sieťových switchov pre organizácie všetkých veľkostí.

Značky: