Keď naši partneri hovoria, my ich počúvame. V APC by Schneider Electric sme odhodlaní zjednodušovať vám podnikanie. Rozvinuté partnerstvo je mantra, ktorá reprezentuje náš sľub robiť všetko, čo je v našich silách, aby sme posilnili vašu ziskovosť a podporu, aby sme vám umožnili nové veci a celkovo zlepšili vašu skúsenosť. Uvedomujeme si, že čas strávený na partnerskom portáli predajcov znamená čas, ktorý nemôžete venovať zákazníkom. V duchu nášho sľubu zavedenia Rozvinutého partnerstva sme nedávno urobili významné aktualizácie vašej osobnej stránky na portáli partnerského kanála! Tieto zlepšenia sa zameriavajú na poskytovanie účinnejšieho a intuitívnejšieho prístupu k ziskovým podnetom, školeniam a podpore, informáciám o výrobkoch, nástrojom a ďalším funkciám. To všetko prináša rozšírenú a efektívnu digitálnu skúsenosť, takže sa môžete sústrediť na to podstatné – vaše podnikanie.

Rozvinuté školenie

Nový vzdelávací modul poskytuje proaktívne upomienky na neukončené certifikácie a školenia priamo na vašej domovskej stránke! Teraz môžete ľahko nadviazať tam, kde ste v školení alebo certifikácii skončili, ak ste svoj postup z akéhokoľvek dôvodu prerušili. Teraz môžete tiež zobraziť stav vašich školení i stav školení členov vášho tímu, takže máte neustále aktuálne informácie a môžete zladiť vaše ciele so zvyškom vášho tímu.

Rozvinutá podpora obchodného rastu
Vašu firmu nemôžete ťahať k rastu sami, preto vám poskytujeme robustnejšie prostriedky a podporné nástroje, ako aj lepší pohľad na naše rozsiahle programy zamerané na motiváciu a zvýšenie ziskovosti, ktoré vám ponúknu jednoduchšie spôsoby, ako zvýšiť vaše marže.

Teraz budete môcť pristupovať na obnovený Portál pre riadenie príležitostí pre partnerov (POMP)*. Tento portál vám umožní ľahko odosielať a spravovať všetky vaše registrované projekty z jedného miesta! Portál tiež ponúka zjednodušené procesy zaisťujúce väčšiu prehľadnosť stavov schválenia spravovaného projektu a jeho aktualizácií a súvisiacich poznámok.

* Registrovať obchodné príležitosti môžu len vybraní partneri a partneri vo vyšších kategóriách.

Rozvinutá používateľská skúsenosť

Nech už prichádzajú správy o zavádzaní nových produktov, oznámenia priamo z našej organizácie, alebo správy z príslušného odvetvia, budú sa teraz objavovať okamžite priamo na vašej domovskej stránke. Všetko, čo potrebujete vedieť, bude na jednom mieste, takže o nič neprídete! Portál má tiež interaktívny dizajn, ktorý je ľahko použiteľný na akomkoľvek tablete alebo mobilnom zariadení. Teraz máte prístup na svoju stránku kedykoľvek a kdekoľvek!

Čo musíte urobiť?

Absolútne nič!  Sme odhodlaní uľahčiť našim partnerom život i podnikanie, takže sme sa postarali, aby bol prechod na nový partnerský portál čo najjednoduchší! Stále budete pristupovať na portál cez adresu  APC.com/personalpage, ale nebudete musieť znovu zaregistrovať váš profil alebo spoločnosť a jednoducho sa prihlásite pomocou vášho existujúceho používateľského mena a hesla. Pri všetkých ostatných webových stránkach APC prepojených cez portál partnerského kanála funguje systém SSO (jedno prihlásenie pre všetkých), stačí kliknúť na odkaz a budete prihlásení!

Ako sa naučíte používať portál?

Chceme vám poskytnúť všetku pomoc, ktorú potrebujete, pokiaľ máte akékoľvek otázky týkajúce sa navigácie alebo použitia nového portálu, obráťte sa na  svojho zástupcu APC alebo na Marketingový tím kanála APC.

Značky: