Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aj tento rok vás PARKSIDE povzbudzuje, aby ste vzali veci do vlastných rúk. Začiatok nového roka je ideálny na renovačné projekty, ktoré vám zostali na zozname a teraz sa do nich môžete pustiť s čerstvou energiou. PARKSIDE povzbudzuje všetkých domácich majstrov, aby sa pustili do svojich renovačných projektov. Aktuálne vám predstavujeme tri praktické nástroje, s ktorými sa môžete v týchto zimných mesiacoch pustiť do zmeny dizajnu vašich interiérových stien.

Steny a stropy najprv pripravte

Pri príprave stien a stropov je brúska na sadrokartón nepostrádateľným nástrojom. Z nášho portfólia vám ponúkame PARKSIDE® Nástennú a stropnú brúsku PWDS 920 B2. Vďaka výsuvnej hliníkovej teleskopickej násade je možné zariadenie predĺžiť až na 170 cm. To umožňuje jednoduchú manipuláciu aj na vysokých stenách a stropoch. Vďaka univerzálnemu kĺbu a šiestim rôznym brúsnym kotúčom brúska ľahko zvládne každú výzvu. S prípojkou na externé odsávanie prachu možno vykonať prácu rýchlo, efektívne a predovšetkým čisto.

K tapetovaniu sa hodí dobrý pracovný stôl

Ak je ďalším krokom výmena alebo lepenie nových tapiet, tak na prácu s kotúčmi tapiet budete potrebovať vhodný stôl. Ideálna je 3-dielna PARKSIDE® Súprava multifunkčných stolov. Vďaka trom stolovým prvkom, ktoré sa dajú použiť jednotlivo aj kombinovane, a pevnému hliníkovému

rámu, sa flexibilne prispôsobíte požadovanej dĺžke tapety. Praktické rukoväte umožňujú ľahké prenášanie. A vďaka 4-stupňovému nastaveniu výšky stolov vám nehrozí nepohodlie, ani  bolesti chrbta.

Na maľovanie vyberte kvalitné štetce

Pokiaľ ide o maľovanie stien a stropov, odporúčame vám 5-dielnu PARKSIDE® Súpravu štetcov.  Majú vysokú kryciu schopnosť a vďaka technológii „No Loss“ štetce nepúšťajú štetiny. Môžete ich použiť ako na akrylové farby, tak aj na lazúry.

Či už maľovanie, brúsenie alebo tapetovanie – PARKSIDE je ideálnym partnerom na splnenie novoročných predsavzatí a na to, aby vaše štyri steny zažiarili novým leskom.

Ďalšie inšpirácie pre domácich majstrov nájdete na: https://parkside-diy.com/sk

Značky: