Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Trápia vás zbytočné oneskorenia pri hraní League of Legends, Overwatch alebo ďalších hier?

Spoločnosť ZyXEL Communications na trh uvádza nový dvojpásmový bezdrôtový gigabitový router Armor Z2 AC2600 s technológiou MU-MIMO pre maximálnu rýchlosť pri hraní hier, streamovaní a pri simultánnom vykonávaní mnohých ďalších činností v domácich sieťach.

Armor Z2 je určený milovníkom hier a streamovania, a preto na trh prichádza s 1,7 GHz dvojjadrovým procesorom a s technológiou MU-MIMO/StreamBoost. Výsledkom je 3x vyššia rýchlosť Wi-Fi štandardu 802.11ac pre väčší počet Wi-Fi zariadení súčasne.

Štyri nastaviteľné antény routeru Armor Z2 s funkciou beamforming umožňujú presné zameranie Wi-Fi signálu na vaše zariadenie dokonca aj vtedy, keď sa s nimi pohybujete. Pre ešte rýchlejšie pripojenie môžete svoje herné konzoly alebo chytré televízory s routerom spojiť cez jeho ethernetové porty. Armor Z2 zaujme nie len svojim nekompromisným vzhľadom, ale tiež úplne novým riešením chladenia, vďaka ktorému sa router nezahrieva a nehučí, aj keď práve hráte na plný plyn.

„Užívatelia dnes majú k dispozícii celý rad Wi-Fi zariadení. Pri ich súbežnej prevádzke ich však brzdí obmedzená šírka pásma a časové oneskorenia,“ dodáva Chin-Ru Lin, viceprezident obchodnej jednotky ZyXEL Smart Living. „Armor Z2 je špičkový router štandardu 11ac s technológiou MU-MIMO, vďaka ktorému užívatelia môžu bez obmedzenia výkonu a mobility súčasne hrať hry, sledovať videa na YouTube a Netflixe, a sťahovať veľké súbory.“

Spoločnosť ZyXEL k routeru Armor Z2 ponúka bezplatné aplikácie ZyXEL ONE Connect a ZyXEL Photo pre jednoduchšiu správu domácich sietí cez mobilné zariadenia. Pomocou týchto aplikácií je možné aktivovať rodičovský zámok a prístup hostí k Wi-Fi, zálohovať fotografie na pripojených zariadeniach a testovať rýchlosť pripojenia.

Značky: