Značka Niceboy aktuálne predstavila nový bezdrôtový reproduktor Niceboy RAZE 2 twins. Je možné ho rozdeliť na dve samostatné časti a ľubovoľne ich rozmiestniť do priestoru. V tomto ohľade je Niceboy RAZE 2 twins na trhu bezdrôtových reproduktorov unikátom. Ďalšími hlavnými parametrami sú výdrž až 10 hodín a plná vodotesnosť.

Základné vlastnosti reproduktoru

Niceboy RAZE 2 twins je univerzálny Bluetooth reproduktor s celkovým výkonom 24 W, vyrobený s dôrazom na priestorový zvuk. Zo strán je obalený čiernym úpletom, ktorý spolu s modrými prvkami ovládania doplňuje jeho celkovú vizáž. Váži 750 g a jeho rozmery v zloženom stave sú 84 mm / 84 mm / 210 mm. Vybraním z obvodového pogumovaného obalu je možné RAZE 2 twins rozložiť na dva samostatné reproduktory (12 W), ktoré sú prepojené pomocou technológie True Wireless. Vďaka tomu je možné si prispôsobiť priestorový zvuk podľa vlastných predstáv.

O bezdrôtový prenos sa stará Bluetooth 4.2, pomocou ktorého prepojíte reproduktor so smart telefónom, tabletom či počítačom. Pri hlasitosti na 70 % vydrží až 10 hodín. Je plne vodotesný (stupeň krytia IPX7) a vybavený pogumovaným krytom, takže je prispôsobený na cesty či vonkajšie párty s priateľmi. Bežná doba nabíjania sú 3 hodiny. V neposlednom rade disponuje vstavaným mikrofónom, ktorý slúži na vybavovanie hands-free telefónnych hovorov.

Výdrž až 10 hodín a plná vodotesnosť

Niceboy RAZE 2 twins kúpite u všetkých veľkých predajcov za 78 €.

Viac informácii nájdete na niceboy.sk

 

 

Značky: